• BIST 9454.9
  • Altın 2499.643
  • Dolar 32.5852
  • Euro 34.7859
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

OMÜ Senatosu Havza’da toplandı

OMÜ Senatosu Havza’da toplandı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senatosunun üniversite-şehir iş birliğini yaygınlaştırmak amacıyla ilçe kampüslerinde de düzenlediği haftalık olağan...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senatosunun üniversite-şehir iş birliğini yaygınlaştırmak amacıyla ilçe kampüslerinde de düzenlediği haftalık olağan toplantısı bu kez de Havza Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Senato toplantısı öncesi Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretlerin ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından Senato üyelerine öğle yemeği ikramında bulunuldu.

Yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Bu buluşmalar hepinizin de bildiği gibi bir senato toplantısını gidilen yerde icra etmenin de ötesinde üniversitemizin en üst akademik organı olan senato üyelerimizin hem o ilçedeki birimimizi yakından görüp tanımaları ve bilmeleri açısından hem de o ilçemizdeki yöneticilerimizle tanışarak fikir alışverişinde bulunmaları açısından son derece faydalı olmaktadır. Üniversite olarak ilçelerimizdeki birimlerin toplantılarına katılmanın, oradaki eksikliklerimizi görüp katkı sağlamak için ve motivasyonu daha da yukarıya taşımak adına çok önem taşıdığını düşünüyoruz. Bu nedenle hepinize ve bizi misafir eden arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Havza Kaymamı Metin Yılmaz, "4 aydır Havza Kaymakamı olarak görev yapıyorum. Sizler gibi güzide bir topluluğu ilçemizde ağırlamaktan, sizlerle burada bir arada olmaktan çok mutluyum. Bu bağlamda bundan sonraki süreçte üniversite ve ilçemizin ortak çalışmalarında bir arada bulunmak ümidiyle hepinize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve ilçe protokolü, OMÜ Havza Termal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Atatürk Evini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Rektör Bilgiç ayrıca, Atatürk Evindeki anı defterini imzaladı.

Ziyaretlerin ardından Havza MYO'da gerçekleştirilen senato toplantısında, aynı zamanda Havza MYO mezunu olan Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile iş adamı Kadir Kayan'a okula yaptıkları katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından fidan sertifikası takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim