• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

OMÜ Öğretim Üyesi Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

OMÜ Öğretim Üyesi Özdemir son yolculuğuna uğurlandı
Kanser hastalığı sebebiyle 53 yaşında hayatını kaybeden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim...

Kanser hastalığı sebebiyle 53 yaşında hayatını kaybeden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir için Mühendislik Fakültesinde tören düzenlendi.

Merhum Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir son yolculuğuna; ailesi, yakınları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli ve fakülte yönetimi, öğretim üyeleri, mesai arkadaşları, Fakülte personeli ve öğrencileri tarafından uğurlandı.

Törende konuşan Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Özgönenel duygularını "Mahalleden çocukluk arkadaşım, birlikte top oynadığımız, aynı dönemde aynı askerlik hizmetinde bulunduğumuz, 14-15 yıldır da birlikte çalıştığımız sevgili Muammer'i amansız bir hastalıktan dolayı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. Ailesine sonsuz sabırlar diliyorum. Muammer kardeşim mekânın cennet olsun" sözleriyle aktardı.

Ardından söz alan Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güven Önbilgin de Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir'in hatırasını yaşatacaklarını belirterek, "Muammer, 35 yıldır beraber olduğum arkadaşım, kardeşim, yardımcım ve bir nevi bizim manevi evladımızdı. Çok iyi bir insan, değerli bir akademisyen, özverili bir yönetici; bunların hepsini maalesef kaybettik. Ama umarım Muammer'i başka yollardan yaşatırız. Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde yatsın. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Konuşmaların ardından merhum akademisyen Özdemir için helallik alınarak dualar okundu. Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir Samsun'un Tekkepınar Mahallesi'nde öğle namazını müteakip toprağa verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim