• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

OMÜ GSF ilk mezunlarını verdi

OMÜ GSF ilk mezunlarını verdi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi(GSF) ilk mezunlarını verdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi(GSF) ilk mezunlarını verdi.

2013-2014 eğitim-öğretim öğretime başlayan OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ilk mezunlarını verdi. Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden 35 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet töreni OMÜ Sahnesi'nde yapıldı.

Açılış konuşması yapan OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, "İlk açılan bölümüz olan Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden 35 öğrencimiz mezun oldu. Başarılı bir öğretim görevlisi kadrosundan eğitim alan öğrencilerimizin, alanlarında Türkiye çapında önemli yerlere gelmelerini umuyoruz. Fakültemiz, ilk ve tek Güzel Sanatlar Fakültesi kampüsünün içerisinde bulunuyor. Böyle bir kampüse sahip olmamız şehrimiz ve üniversitemiz açısından çok önemli. Bölümlerimizi artırmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız var. Daha fazla büyüyerek ve donanımlı öğrenciler yetiştirerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Uzun bir eğitimin ardından beklenilen günün geldiğini belirten OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Yetişmiş insan kaynaklarımıza yetişmiş 35 gencimizi katacağız. 4 yıllık emeğinizin karşılığını bu gün taçlandırıyorsunuz. Aileleriniz mutlu. Yetiştirdikleri çocuklarının bu gün hayata yol alışlarını izliyorlar. Siz değerli gençlerimiz mesleğiniz gereği güzel şeylere dokunuyorsunuz. Güzel işler ortaya çıkartıyorsunuz. Elbetteki bu güzel şeylerin insan ruhundaki tesiri önemli bir ihtiyacı karşılayacak değerde. Ama sadece tabloları güzelleştirmek, mekanları güzelleştirmenin ötesinde; gönüllerimizi, vicdanlarımızı güzelleştirmeye de katkınız olsun istiyoruz" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından öğrencilere diplomaları takdim edildi. Diplomasını alan öğrenciler mezuniyet simgesi olarak keplerini fırlatarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mezuniyet törenine ayrıca; OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

OMÜ GSF ilk mezunlarını verdi

OMÜ GSF ilk mezunlarını verdi

OMÜ GSF ilk mezunlarını verdi

OMÜ GSF ilk mezunlarını verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim