• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Omni Diyeti ile 5,5 kilo vermek mümkün

Omni Diyeti ile 5,5 kilo vermek mümkün
Hızlı ve sağlıklı kilo vermek isteyenlerin yeni rehberi Omni Diyeti kitabı Türkiye'de yayımlandı.

Yemek yemeyi seviyor ve bunun sizin için çok önemli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yedikleriniz sağlığınızı kötü etkileyip size kilo mu aldırıyor? Öyleyse Amerikalı beslenme ve sağlık uzmanı Tana Amen’in,New York Times’ın en çok satanlar listesinde yer alan “Omni Diyeti” kitabını kendinize rehber olması için okuyun. Türkçesi Pena Yayınları tarafından yayımlanan bu kitap sağlıklı yaşamanın sırlarını verirken 2 haftada 5,5 kilo vermeyi vaad ediyor.

Peki nedir bu Omni Diyeti? Sebze ve meyve oranı %70, bitki temelli gıdalar ile protein oranı %30 olan basit bir beslenme planı. Bu oranları temel alarak hazırlanan Omni Diyeti ile hastalıklara yakalanma riskiniz azalırken, beyin ve hormon fonksiyonlarınız düzenleniyor ve kilo verebiliyorsunuz.

Beslenme ve sağlıklı yaşam konusunda dünyanın önde gelen isimlerinden Dr. Mehmet Öz’ün de “Beslenmeye pratik bir yaklaşım sunan Omni Diyeti ile sağlığınız için yararlı olan lezzetli yiyecekleri keşfedeceksiniz,” sözleriyle önerdiği bu diyeti hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz.

2 haftada 5,5 kilo vermek için

Latince hepsi, her şey anlamına gelen Omni, sağlıklı olan tüm besinlere duyduğumuz ihtiyacı öne çıkarıyor. Beslenme planını da bu ihtiyaç üzerine temellendiriyor. Vitamin deposu bitkisel kaynaklar ile yüksek kaliteli proteinlerin ideal oranından oluşan Omni Diyeti, adının hakkını vererek tüm besinleri içeriyor.

Rick Warren, Dr. Daniel Amen, Dr. Mark Hyman ve Dr. Mehmet Öz gibi sağlık dünyasının önde gelen otoriteleri tarafından yürütülen, kapsamlı bir sağlık hareketi olan Daniel Planı içinde koçluk ve beslenme uzmanlığı yapan Tana Amen’in denenmiş teknikleriyle 2 haftada 5,5 kilo vermenizi vaad eden bu diyet, sağlıklı beslenme alışkanlığını da hayatınızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. Omni Diyeti, ikişer haftalık üç aşamadan ve bunu takip eden bir bakım planından oluşuyor. Tana Amen’in geliştirdiği program yemek yeme krizlerinin üstesinden gelmenize yardımcı olacak formülleri de içeriyor.

Okuyucuyu tıp terimlerine boğmadan, detaylı ama kolay anlaşılabilir açıklamalar yapan Amen, tavsiye ettiği besinlerin sağlığa ve iyi bir yaşam sürdürmeye olan katkısını da anlatıyor. Kitap, samimi tavsiyelerle zaman zaman arkadaşlar arasında bir sohbet havasına bürünürken, Tana Amen bir beslenme koçu gibi her adımda okuyucuların yanında olarak onları cesaretlendiriyor. Neyi neden yapmaları gerektiğini açıklarken, okuyucunun aklına takılan tüm soruları yanıtlıyor.

Siz de her seferinde başka bir diyete başlayıp istediğiniz sonucu tam anlamıyla alamadığınızı düşünüyorsanız, iki hafta içinde daha sağlıklı, mutlu ve enerjik hissetmenize yardımcı olacak ve beslenme ile ilişkinizi yeniden düzenleyecek Omni Diyeti’yle bir an önce tanışın!

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim