• BIST 9524.59
  • Altın 2490.141
  • Dolar 32.4943
  • Euro 34.7434
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Oltu’daki Polis Eşlerinden Güvenlik Güçlerine Destek

Oltu’daki Polis Eşlerinden Güvenlik Güçlerine Destek
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerin eşlerinden Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine kumanyalı destek.

Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerin eşlerinden Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine kumanyalı destek.

Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarının eşleri tarafından evlerinde hazırladıkları gıda malzemesi ve ev yemeklerinden oluşan kumanyalar yola çıktı. Aylardır Sur ve İdil'de terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral ve motivasyon olması amacıyla polis eşlerince hazırlanan ve Oltulu ailelerinde yaptıkları yemeklerle katkı sunduğu gıda ve ev yemeği kolileri kahraman güvenlik güçlerine ulaştırılacak.

Organizasyonun hazırlanması sırasında Oltulu ev hanımlarının da büyük katkısı olduğunu belirten polis eşi Tülay Kalyoncu Tetire, "Bu etkinliği Sur ve İdil'deki polis arkadaşlarımıza moral amaçlı, her zaman yanlarında olduğumuzu ve desteklediğimizi göstermek amacıyla yaptık. Başta polis eşleri olmak üzere Karabekir İlkokulu müdür ve öğretmenleri, ilçe esnafı ve Oltulu bayan arkadaşlarımız sağolsunlar büyük destek verdiler. Hepsi etkinliğimize sahip çıkıp destek verdiler. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarımızda yardım kolilerinin hazırlanmasından gönderilmesine kadar her aşamada yardımcı oldular. Hepsine teşekkür ediyoruz. Gurur duyuyoruz. İnşallah bu etkinliğin tekrarını da yapacağız. Sur'daki arkadaşlarımızın yanındayız. En kısa sürede bu terör denen lanetten kurtuluruz. Herkes ailesine, çoluk çocuğuna sağ salim kavuşur. Temennimiz bu yöndedir" şeklinde konuştu.

Oltu İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay ise yaptığı değerlendirmede; "Ülkemizin dört bir yanında terörle mücadele eden asker ve polislerimize destek, moral ve motivasyon adına Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimizin eşlerinin tamamen kendi duygu ve düşünceleriyle ve kendi organizelerinde oralarda görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak yine onların yanlarında olduklarını göstermek, çalışmalarında destek verdiklerini ifade etmek adına kendi içlerinde evlerinde yapmış oldukları yiyecek maddelerini biraraya getirip oradaki polis ve askerlerimize ulaştırmak istemişler. Bu konuda bizlerde elimizden gelen her türlü desteği kendilerine vereceğiz. Askerimizin, polisimizin ve orada görev yapan bütün güvenlik güçlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.

Daha sonra hazırlanan kolilere konulan gıda ve yemek malzemeleri Sur ve İdil'e ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim