• BIST 8979.75
  • Altın 2278.534
  • Dolar 32.3091
  • Euro 35.0426
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Oli’nin Kayak Keyfi

Oli’nin Kayak Keyfi
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından gerçekleştirilen "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" kapsamında Erzurum'a gelen TMOK'un maskotu...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından gerçekleştirilen "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" kapsamında Erzurum'a gelen TMOK'un maskotu Oli, Palandöken'de kayak keyfi yaparken, ilgi odağı oldu. TMOK Yönetim Kurulu Üyesi ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, katkılarından dolayı Sway Otel Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı'ya plaket verdi.

Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğiyle yürütülen Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" kapsamında Erzurum'a gelen ve minik öğrencileri eğlendiren TMOK'un maskotu Oli, sunum sonrasında soluğu Palandöken Kayak Merkezi'nde aldı. Sway Otel Kayak Pistine çıkan Oli, büyük ilgi gördü. TMOK Yönetim Kurulu Üyesi ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, Sway Otel Genel Müdürü Altuğ Kargı, Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Senses ile kayak yapan Oli, ilgi oldu. TMOK Spor Kültürü Olimpik Eğitim Projesi Sunucusu Sibel Yazgantel'inde hazır bulunduğu kayak keyfinde, Oli gördüğü ilgi karşısında bir hayli mutlu oldu.

KARGYA TEŞEKKÜR PLAKETİ

TMOK Yönetim Kurulu Üyesi ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, Palandöken Kayak Merkezi'nin muhteşem bir kayak merkezi olduğunu belirterek, Sway Otel Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı ile otelin personeline de en iyi şekilde ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ederek Kargı'ya TMOK'un plaketini takdim etti. Sway Olet'e spora ve kış turizmine desteklerinden dolayı teşekkür eden Porsun, Erzurum ve Türkiye'nin böylesi bir otele sahip olduğu için şanslı olduğunu söyledi. Sway Otel Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı da, TMOK'un teşekkür plaketinin kendilerinin moralini yükselttiğini belirterek Bilal Porsun ile GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'e teşekkür etti.

Oli’nin Kayak Keyfi

Oli’nin Kayak Keyfi

Oli’nin Kayak Keyfi

Oli’nin Kayak Keyfi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim