• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Oli’den, ECE-efe’ye Destek

Oli’den, ECE-efe’ye Destek
23 Nisan'da "Çiçek ve çocuk" temasıyla açılacak olan EXPO 2016 Antalya'nın maskotları Ece-Efe'ye, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) proje maskotu...

23 Nisan'da "Çiçek ve çocuk" temasıyla açılacak olan EXPO 2016 Antalya'nın maskotları Ece-Efe'ye, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) proje maskotu Oli'den destek geldi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Porsun, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesi Oktar Tertemiz ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi proje maskotu Oli ve beraberindeki heyet EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret etti. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Faik Akturan tarafından karşılanan Olimpiyat Komitesi heyetine, EXPO 2016 Antalya'nın maskotları Ece-Efe de eşlik etti. Sergi alanında restoranlar sokağı, tarım müzesi, biyoçeşitlilik tema parkı, bitki heykelleri gibi birçok çalışmayı inceleyen heyet, Genel Sekreter Yardımcısı Akturan'dan bilgi aldı.

TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR EXPO

TMOK maskotu Oli'nin Ece-Efe'nin yanında olduğunu söyleyen TMOK Genel Sekreter Yardımcısı Porsun, "Maskotları sergi alanında bir araya getirdik. Çok güzel bir birliktelik oldu. İlerleyen zamanlarda EXPO sergi alanında diğer aktivitelerimiz de devam edecek. Türkiye için çok önemli bir EXPO. Turizmin çok sıkıntılı bir dönemden geçeceğini ön görürsek EXPO çok anlamlı olacak. Hizmet verenlere çok teşekkür ederiz" dedi.

"TURİZME CİDDİ BİR KATKI SAĞLAYACAK"

Türkiye ve Antalya'nın tanıtımı için EXPO'nun önemine değinen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesi Tertemiz ise, "EXPO gerek ekonomi, gerekse de turizme ciddi bir katkı sağlayacak. Bu tesislerin, EXPO geçtikten sonra da kullanılacağını umuyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Genel Sekreter Yardımcısı Akturan ise çalışmaların hiçbir sorun yaşamadan tüm hızla devam ettiğini belirtti.

Sergi alanı incelemesinin ardından TMOK Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Porsun, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın'a plaket taktim etti.

Oli’den, ECE-efe’ye Destek

Oli’den, ECE-efe’ye Destek

Oli’den, ECE-efe’ye Destek

Oli’den, ECE-efe’ye Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim