• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Ölen Diyetisyenin ’Aşk Zayıflatır’ Kitabını Nişanlısı Tamamladı

Ölen Diyetisyenin ’Aşk Zayıflatır’ Kitabını Nişanlısı Tamamladı
İstanbul'da geçtiğimiz yıl evinde ölü bulunan ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu'nun (30) yarım kalan kitabı basıldı.

İstanbul'da geçtiğimiz yıl evinde ölü bulunan ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu'nun (30) yarım kalan kitabı basıldı. Avukat nişanlısı Ahmet Şafak Kuş tarafından yayına hazırlanan "Aşk Zayıflatır" adlı kitabın baskısı tamamlanarak 11 Şubat'ta dağıtımına başlandı.

Girişinde Kahvecioğlu'nun hayat öyküsünün anlatıldığı kitapta, sağlıklı beslenmeyle ilgili tariflerine yer verildi. Kitapta, Yelda Kahvecioğlu'nun babasına yazdığı "Benim en iyi arkadaşım Babam" isimli şiiri yer alırken, "Yelda'dan sizlere" adlı bölümde danışanlarının hikayesi yer alıyor. "Bizden Yelda'ya" isimli bölümde ise danışanlarının Yelda'ya yazdıkları bulunuyor. Kitapta ayrıca Ezgi Mola, Uğurkan Erez, Buse Terim gibi ünlü isimlerin Kahvecioğlu ile ilgili yazıları yer alıyor.

GAZİPAŞA'YI HER YÖNÜYLE TANITTI

Konu hakkında bilgi veren Kahvecioğlu'nun anne babası Melahat-Abdullah Kahvecioğlu, genç kadının vefatıyla kitabın kısa bir bölümünün eksik kaldığını, o kısımların da ünlü diyetisyenin gazetelerde çıkan yazılarıyla tamamlandığını söyledi. Kahvecioğlu'nun vefat etmeden önce "Aşk, Sağlıklı Yaşam Derneği" diye bir dernek kurma aşamasında olduğunu söyleyen Kahvecioğlu çifti, "Kitaptan gelecek olan gelir bu dernek için kullanılacaktı. Ancak Yelda'mızın vefatıyla dernek kurulmadı. Kitaptan herhangi bir gelir olursa eğitim için kullanacak ama nereye olacağı belli değil" dedi.

Kitabın basılmasının kendilerine süpriz olduğunu ifade eden Kahvecioğlu çifti, "Yelda'mız Gazipaşa'dan İstanbul'a giden, İstanbul'u avucuna alabilen biriydi. Gazipaşa'dan onlarca Yelda çıksın istiyoruz. Kızımız Gazipaşa'yı her yönüyle başarısıyla da vefatıyla da tanıttı. Hayatına devam etseydi bu kitabı devamı olacaktı" ifadelerini kaydetti.

"GAZİPAŞA RAFLARINDA KİTABI GÖRMEK İSTİYORUZ"

'Aşk Zayıflatır" adlı kitabı Gazipaşa raflarında görmek istediklerine vurgu yapan Kahvecioğlu çifti, tüm Gazipaşalıların kitabı okumasını istiyor. Melahat-Abdullah Kahvecioğlu, "Yeldamız Gazipaşa'yı her yönüyle tanıtmış bir kişi. Tüm Gazipaşa halkının da bu kitabı okumasını istiyoruz. Bizler Gazipaşa'da bulunan kitapçıların raflarında bu kitabı görmek istiyoruz" dedi.

Ölen Diyetisyenin ’Aşk Zayıflatır’ Kitabını Nişanlısı Tamamladı

Ölen Diyetisyenin ’Aşk Zayıflatır’ Kitabını Nişanlısı Tamamladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim