• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Öldürülen Gencin Katil Zanlıları Arkadaşı Çıktı

Öldürülen Gencin Katil Zanlıları Arkadaşı Çıktı
Mersin'in Tarsus ilçesinde başına sert bir cisimle vurularak öldürülen gencin katil zanlısı arkadaşları çıktı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde başına sert bir cisimle vurularak öldürülen gencin katil zanlısı arkadaşları çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 29 Ocak 2016 tarihinde Arıklı mahallesinde bir şahsın D-400 Karayolu ile Adana- Mersin Demiryolu hattının arasındaki sazlık alanda hareketsiz bir şekilde yattığı ihbarını alan Tarsus ve Yenice Jandarma ekipleri ceset ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan araştırmada başına sert bir cisimle vurularak öldürülen kişinin hurdacılıkla uğraşan Şehmuz Tutuş (30) olduğu tespit edildi.

Cinayetle ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri yaptıkları soruşturma kapsamında Şehmuz Tutuş'un en son arkadaşları Hüseyin B. ve Murat Y. ile Adana'dan aynı arabayla Tarsus yönüne çıktıklarını belirledi. Jandarma tarafından gözaltına alınan Hüseyin B. ve Murat Y. olayı itiraf etti. Şahıslar, yer göstermesinde cinayetin nasıl meydana geldiğini anlattı. Murat Y. arabayı kendisinin kullandığını ve Şehmuz ile Hüseyin'in tartıştıklarını ifade ederek tartışmaları şiddetlenince durmak zorunda kaldığını arkadaşlarının arabadan inerek boş arazide kavga ettiklerini kendisinin bu olayla ilgisinin bulunmadığını ifade etti.

Hüseyin B. ise Şehmuz Tutuş ile aralarındaki alacak verecek konusundan ötürü anlaşmazlık nedeniyle kavga ettiklerini, şuurunu kaybettiğini ve arabada bulunan sopayla Tutuş'a vurduğunu, amacının kesinlikle öldürmek olmadığını ifade etti.

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki sorgusunun ardından şahıslar jandarma ekipleri tarafından Tarsus Adliyesine getirildi. Mahkemeye sevk edilen Hüseyin B. ve Murat Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öldürülen Gencin Katil Zanlıları Arkadaşı Çıktı

Öldürülen Gencin Katil Zanlıları Arkadaşı Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim