• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Olcan Adın devre arası gidiyor

Olcan Adın devre arası gidiyor
Sarı-kırmızılılar, beklentileri karşılayamayan Olcan Adın'ı devre arasında satmaya karar verdi.

Galatasaray , geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği Olcan Adın’la devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bir türlü beklentileri karşılayamayan 30 yaşındaki futbolcunun gözden çıkarıldığı belirtildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kazanmak için zaman zaman sol bekte de şans tanıdığı Olcan’ın istenen performansı sahaya yansıtamaması nedeniyle satılmasına karar verildi. Futbol takımının maliyetini düşürmeye çalışan sarı-kırmızılı yönetimin verim alınamayan Olcan’ın gitmesine sıcak baktığı dile getirildi. Galatasaray’dan bu sezon için 1.7 milyon Euro alan Olcan Adın geride kalan 7 haftada 3 maçta toplam 170 dakika süre aldı. Tecrübeli oyuncu geçen sezon da 34 haftalık maratonda 16 karşılaşmada oynamıştı.

RAKAM BELLİ

Olcan’ı devre arasında satmak isteyen yönetimin 2.5-3 milyon Euro arasındaki bir rakama oyuncuyu gözden çıkarmaya hazır oduğu ifade edildi. Sarı-kırmızılıların, Olcan Adın’a kalan 2.5 sene içinde ödenecek 4.5 milyon Euro'luk yükten de bu operasyonla kurtulmayı planladığı aktarıldı.

44 MAÇTA 5 GOL, 5 ASİST

Olcan Adın, Galatasaray formasını geride kalan dönemde 44 resmi maçta giydi. Sarı-kırmızılı takımda geçen sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa başarıları yaşayan 30 yaşındaki futbolcu 5 gole imza atarken, 5 kez de asist yaptı.

KORAY'A İZİN YOK

Olcan Adın’ı gözden çıkaran Galatasaray’da, forma şansı bulamayan genç stoper Koray Günter’in ise takımda tutulmasına karar verildi. Hamza Hamzaoğlu’nun, devre arasında kiralık veya bonservisiyle birlikte gönderilmesi gündeme gelen Koray için sarı-kırmızılı yönetime onay vermediği belirlendi. Koray’ın genç ve yetenekli bir savunmacı olduğunu dile getiren Hamzaoğlu’nun, bu oyuncudan ilerleyen dönemde yararlanmak istediğini yönetime bildirdiği kaydedildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim