• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Olcan Adın: "Biz Bitti Demeden Bitmez"

Olcan Adın: "Biz Bitti Demeden Bitmez"
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Olcan Adın, şampiyonluk yarışında hala iddialı olduklarını belirterek, "Biz bitti demeden bitmez" dedi.

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Olcan Adın, şampiyonluk yarışında hala iddialı olduklarını belirterek, "Biz bitti demeden bitmez" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında yarın Sivasspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda, tecrübeli orta saha oyuncusu Olcan Adın, kulüp televizyonuna özel açıklamalarda bulundu. Kupada son oynadıkları Karşıyaka maçını değerlendiren Adın, "İyi orta yaptım tabii ki orta da önemli ama atan arkadaşlarımız da gerçekten iyi gol vuruşu yaptılar. Onlara da ayrı bir teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü orta tabii ki önemlidir ama gol vuruşu yapmak da önemli. Aurelien ve Sinan'ın vuruşları iyi. Aurelien özellikle ileriye çıktığı zaman duran toplarda başarısı var. Bu ortaları yapmak da bana nasip oldu" dedi.

"HİÇBİR ŞEY KAYBEDİLMİŞ DEĞİL"

Ligin ilk yarısının istedikleri gibi geçmediğini ifade eden 30 yaşındaki oyuncu, "Çünkü istemediğimiz puanlar kaybettik. Aslında bakarsanız iyi başladık. Sivas ile berabere kaldık, Osmanlı'ya yenildik ama ondan sonra bir seri yakaladık. Yukarı sıralardaydık, puan farkı pek açılmamıştı. Fakat akabinde şöyle söyleyeyim kırılma maçları çok yaşadık. Son dakikalarda hem beraberlik oldu hem mağlup duruma düştük. Bunlar bizi çok etkiledi. Özellikle Antalya, Rize maçları. Bunlar bence ilk yarının kırılma anlarıydı. Fakat hiçbir şey kaybedilmiş değil. Çünkü lig gerçekten uzun bir maraton. 17 maçımız var önümüzde bu 17 maçı kayıpsız bir şekilde atlatmak istiyoruz" diye konuştu.

"UNUTAMAYACAĞIM BİR ANDI"

Süper Lig'in ilk yarısında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinde attığı golün hatırlatılması üzerine Olcan Adın, "Hayatımda hiç unutamayacağım bir andı. Hem Fenerbahçe derbisinde hem Kadıköy'de golü atmak, gerçekten de benim adıma mutluluk vericiydi. Bunu futbol hayatım boyunca hiçbir zaman. Bundan sonra hep anılarımda iyi yerlerde en üst köşede yer alacaktır" şeklinde konuştu.

"İYİ MÜCADELE EDECEĞİME SÖZ VEREBİLİYORUM"

Fenerbahçe'ye attığı golün kendisine özgüven getirdiğini dile getiren Adın, "Bazı maçlarda oynamadım fakat elimden geldiğince takıma katkıda bulunmaya çalıştım. Her zaman da bunun için çalışıyorum. Tabii ki Fenerbahçe maçında attığım gol hem özgüven hem de moral olarak benim açımdan çok iyi oldu. Golü atmış olduktan sonra verdiği güvenle daha iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Fakat bu, benim için yeterli mi? Tabii ki de hayır. Her zaman en iyisini yapmak bizim elimizde, benim elimde. İkinci yarıda da ben yine iyi oynamasam bile iyi mücadele edeceğime iyi koşacağıma buradan söz verebiliyorum" diye konuştu.

"BİZ BİTTİ DEMEDEN HİÇBİR ŞEY BİTMEZ"

Süper Lig'in ikinci yarısına konsantre olduklarını ifade eden Olcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nasıl başlarsak öyle gider. İlk yarıda iyi başlayamamıştık. Fakat şimdi her şey bizim elimizde. İlk 5 maç biz kayıpsız atlatırsak, 5 maçı kazanabilirsek hem yukarıya biraz daha yaklaşma imkanımız olacak hem de rakiplerimiz bizden tedirgin olacak. İkinci yarı bizim için ilk maçtan itibaren her maçı tek maç düşünüp, onun için sahaya çıkıp kazanmak için mücadelemizi vereceğiz. Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez. Biz bu yarışın içerisindeyiz. Çünkü neler yaptığımız, neler başardığımız geçen seneden, önceki senelerden herkes biliyor. Tabii ki ciddi bir puan farkı var bunu bizler de kabul ediyoruz fakat bunu kapatmak bizim elimizde. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edip, bu puan farkını haftalar geçtikçe en aza indirip, ligin sonunda da şampiyonluğu biz göğüsleyeceğiz diye inanıyorum."

"LAZIO'YU ELEYEBİLECEK GÜÇTEYİZ"

Adın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları İtalyan ekibi Lazio'yu eleyebilecek güçte olduklarını belirterek, "Bu sene Şampiyonlar Ligi'nden UEFA Avrupa Ligi'ne kaldık 3. olarak, Lazio maçı gerçekten de çok zorlu maç, İtalya'nın köklü kulüplerinden. Ben, Trabzonspor'da oynarken karşılaşmıştım. Gerçekten de iyi bir ekibe sahipler. İyi bir statları var. İyi bir atmosferleri var. Fakat biz onları eleyebilecek güçteyiz. Her iki maçı da kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

"DONK KASIMPAŞA'DA TÜRK GİBİ OLMUŞ"

Takıma yeni katılan Linnes ve Donk ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Olcan, şöyle konuştu:

"Linnes ile yeni tanışma fırsatımız oldu. Ryan ile 1 haftayı aşkın süredir beraberiz. Gerçekten de artık Türk gibi olmuş Kasımpaşa'da, Türkçe kelimeler de öğreniyor. Çok samimi çok sıcak, çok cana yakın bir arkadaşımız. Yeni gelen arkadaşımızı da en iyi şekilde aramıza alıp, uyum sağlamasına çabalayacağız elimizden geldiği kadarıyla."

Olcan Adın:

Olcan Adın:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim