• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Okulun Önünden Kız Kaçırdı, Polisten Kaçamadı

Okulun Önünden Kız Kaçırdı, Polisten Kaçamadı
Adana'da bir hafta önce cinayet zanlısı olarak mahkemeye çıkan kişi adli kontrol ile serbest kalınca önce amcasını vurdu, daha sonra aşık olduğu kız...

Adana'da bir hafta önce cinayet zanlısı olarak mahkemeye çıkan kişi adli kontrol ile serbest kalınca önce amcasını vurdu, daha sonra aşık olduğu kız çocuğunu okul önünden kaçırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi Ordu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, polis 30 Ağustos 2015 tarihinde dizinden pompalı tüfekle vurulduktan sonra hastanede hayatını kaybeden Şeref Alkan'ı, Eyüp A.'nın (20) öldürdüğünü belirleyerek yakalayıp yaklaşık bir hafta önce adliyeye sevk etti. Zanlı tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi ancak mahkeme zanlıyı adli kontrol ile serbest bıraktı.

AMCASINI NAMAZ KILARKEN VURDU

Serbest kalan Eyüp A., Şehit Duran Mahallesi'nde oturan amcası Koç Ali A.'yı (67) uyuşturucu satmasına karşı çıktığı için evinde sabah namazı kılarken pencereden ateş ederek vurdu.

Olaydan sonra yaşlı adam hastaneye kaldırıldı. Zanlı Eyüp A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

KIZ ÇOCUĞUNU OKULDAN KAÇIRDI

Aynı gün saat 08.40 sıralarında Eyüp A., bu kez ayrıldığı kız çocuğu S.C.'yi (15) kaçırmak için harekete geçti. Eyüp A., Salih D.'nin (26) kullandığı otomobil ile yanına Hüseyin A.'yı (49) alarak kız çocuğunun eğitim gördüğü Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi önüne gitti. Kız çocuğu yaya olarak okula gelirken Eyüp A. silah göstererek otomobile bindirip kaçırdı. Kız çocuğunun çığlık atması üzerine çevredeki vatandaşlar hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler hemen otomobilin plakasını alıp harekete geçti. Polis zanlıların Levent Mahallesi'nde bir kahvehanede olduğunu belirledi. Polis buraya baskına giderken bunu öğrenen zanlılar kızı alarak zanlının Şehit Duran Mahallesi'ndeki ablasının evine gitti. Polis zanlıların burada olduğunu da belirledi. Uzun namlulu silahlarla eve operasyon yapan polis, kız çocuğunu kurtarıp zanlıları da yakaladı. Emniyete getirilen zanlılar sorguya alındı.

"YALVARDIM YARDIM ETMEDİLER"

Kız çocuğu, çocuk şube müdürlüğünde psikolog eşliğinde verdiği ifadesinde Eyüp A. ile bir süre arkadaş olduklarını ancak pis işlere karıştığını öğrenince ayrıldığını ifade ederek, "Ben ondan ayrıldım ama o benim peşimi bırakmadı. Bugün de okula giderken okulun önünden beni kaçırdı. Önce bir kahvehaneye daha sonra da ablasının evine götürdü. Burada annesi ve ablası vardı. Onlara ben Eyüp'ü sevmiyorum bana yardım edin evime gideyim dedim ama bana yardımcı olmadılar. Sonra polis geldi beni kurtardı. Polis gelmese durumum çok kötüydü" dediği öğrenildi.

"SEVİYORUM AŞIĞIM" DİYE BAĞIRDI

Zanlı Eyüp A. ise yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Burada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına kız çocuğunu kaçırmadığını sevdiğini aşık olduğunu söyleyerek, basın mensuplarına küfür edip saldırdı. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ediyor. Zanlıların bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Zanlı Eyüp A.'nın yağma, uyuşturucu ticareti, ruhsatsız silah kullanmaktan 7 suç kaydı bulunduğu da öğrenildi .

Okulun Önünden Kız Kaçırdı, Polisten Kaçamadı

Okulun Önünden Kız Kaçırdı, Polisten Kaçamadı

Okulun Önünden Kız Kaçırdı, Polisten Kaçamadı

Okulun Önünden Kız Kaçırdı, Polisten Kaçamadı

Okulun Önünden Kız Kaçırdı, Polisten Kaçamadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim