• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Okullarda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Okullarda Yerli Malı Haftası Kutlandı
Öğrencilerin yerli malı kullanma, bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için yapılan Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası...

Öğrencilerin yerli malı kullanma, bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için yapılan Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

12-18 Aralık 2015 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası, Yavuzeli İlçesinde 8-25 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Yerli Malı Haftası kutlamalarının sonuncusu gerçekleştirildi. Yerli malı kutlamaları dolayısıyla İlçede gerçekleştirilen kutlamalarda, Şehit İbrahim Solak İlkokulunda eğitim gören minikler velileri tarafından hazırlanan yiyecekleri paylaşarak, kutladı. Hafta dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde minikler hem eğlendiler, hem de yerli malının önemini öğrendiler. Hazırlanan yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaşan minikler, hoşça vakit geçirdiler. Çocuklar, etkinlikte söyledikleri şiir ve şarkıların yanı sıra oynadıkları oyunlarla yerli malının kullanımı hakkında bilgiler aldı. Şehit İbrahim Solak İlkokulu Müdür Vekili Murat Yıldırım, haftanın kutlanmasındaki en önemli nedenin Türk malının kullanımının bilinçli tüketici ve yerli malı kullanma tutum ve tasarrufuna önem vererek, yaygınlaştırılmasının özendirilmesi için önemli olduğunu belirtti. İlçemizdeki Okullarda Tutum, Yatırım ve Yerli Malı haftası nedeniyle 8 - 25 Aralık tarihleri arasında okullarda hazırlanan etkinliklerle kutlandı. Hafta boyunca Öğrencilere Yerli Malı kullanma, tutumlu olma tasarruf tedbirleri uygulama ile ilgili etkinliklerle haftanın önemi kavramında etkinliklerle devam etti. Yerli malı haftası Şehit İbrahim Solak, Yavuz Sultan Selim, Hacı Sait Korkmaz İlk ve Ortaokullarında değişik etkinlikler ile kutlandı.

Okullarda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Okullarda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Okullarda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim