• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Okullar Masa Tenisinde Yarıştı

Okullar Masa Tenisinde Yarıştı
Okullar arası Masa Tenisi Erzurum İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.

Okullar arası Masa Tenisi Erzurum İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Sporcular kendi okullarının dereceye girebilmesi için kıyasıya mücadele etti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa tenisi müsabakaları sona erdi. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler il birinciliği müsabakaları Yakutiye spor salonunda yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan ve Masa Tenisi Antrenörü Vedat Küçükoğlu nezaretinde yapılan ve dört gün süren Masa Tenisi müsabakalarına gösterilen yoğun ilgi sevindirdi.

Masa Tenisi Küçükler il birinciliği müsabakaları 29 erkek 18 bayan toplamda 47 takım ve 188 sporcunun yoğun katılımıyla Yakutiye Spor Salonunda gerçekleşti. Minik erkekler ve minik kızlar kategorisinde dereceye giren takımlar 10-12 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından belirlenecek 8 ilde grup müsabakalarında Erzurum'u temsil edecekler.

Dereceye giren okullara ve sporcularına madalya ve kupalarını Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve GHSİM Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat takdim etti. Polat, turnuvaya gösterilen ilgi ve katılımdan büyük bir memnunluk duyduklarını belirterek, "Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımıza başarılar dileriz. Kendilerinden grup şampiyonalarında da üstün başarılar bekliyoruz" dedi.

Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan, bu sene yapılan okul müsabakalarında gençler, yıldızlar ve küçükler kategorisinde önceki senelere göre daha fazla okulun katılımı gerçekleştiğine işaret ederek, bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Çağlayan, " Masa Tenisi müsabakaları kapsamında yapılan Küçükler Masa Tenisi Turnuvasına katılan sporcularımızı, Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve Okul İdarecilerini kutluyorum. Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği olarak da dereceye giren okul takımlarına başarılar dileriz. Bu faaliyetlerin düzenlenmesinde katkıları olan Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen'e Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e Yakutiye İlçe Müdürümüz Suat Yılmaz'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Minik erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci olurken, Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu ikinci, Olur Kazım Karabekir Ortaokulu üçüncü oldu. Minik kızlarda Kazım Yurdalan Ortaokulu birinciliği kazanırken, Ayvalı Ortaokulu ikinci oldu, Dumlu Ortaokulu ise üçüncü sırada yer aldı.

Okullar Masa Tenisinde Yarıştı

Okullar Masa Tenisinde Yarıştı

Okullar Masa Tenisinde Yarıştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim