• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Okulkuran Adana’ya Geliyor

Okulkuran Adana’ya Geliyor
Okulkuran Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özgür Boza, gerek gelişen eğitim anlayışı gerekse de ticari seçeneklerle özel okulculuğun önemi arttığını...

Okulkuran Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özgür Boza, gerek gelişen eğitim anlayışı gerekse de ticari seçeneklerle özel okulculuğun önemi arttığını belirterek "Çocukların yetenekleri, ebeveynin beklentilerinin çeşitliliği hatta seçim hakkı okulculukta da çeşitlilik ihtiyacı getirmiştir. Akademik, yabancı dil, sanat, spor yeteneklerin bir arada olduğu okullar gibi bunlardan bir veya birkaçını öne çıkaran okullar da olmalı" diye konuştu. Ebeveyn ve çocuğun kendi seçimini yapabilmesi gerektiğini kaydeden Boza, "Bu çeşitliliği de dünyayı takip eden, geleceği ve ihtiyaçları gören ve profesyonelce düşünen ekipler sunabilir ve odaklanabilir. Gelişen dünyada devletin işi eğitim vermek değil, eğitim hizmetinin doğru verilmesini ve bu hizmete erişebilirliği sağlamaktır" dedi.

EĞİTİM DESTEĞİ ÖNEMLİ BİR ADIM

Türkiye'de, öğrenci velilerine ödenen öğretim desteğinin bunun için önemli bir başlangıç olduğunun altını çizen Boza, "İleriki yıllarda okullar devletin denetiminde ancak kendi profesyonelliğinde hizmet veren özel kurumlar haline gelecektir. Hükümetlerin eğitim verme görevi, eğitim sunan ve talep edenleri ekonomik olarak bir araya getirmek, bu birlikteliği sağlamak ve denetlemek olacaktır. Bu da özel okulculuğun ne kadar büyüyeceğinin ve gelişeceğinin işaretidir. Çok kısa zamanda, devlet okullarının da teknik işletmeciliğinin, devlet denetiminde kalmak şartı ile özel şahıs ya da kurumlara verileceğini düşünüyoruz, faydasına da inanıyoruz" diye konuştu.

ADANA, İZMİT VE ELAZIĞ'A ŞUBE AÇIYOR

Özel okul kurulumunda ve özel okul açmada, sektörde tek isim olarak hizmet veren Okulkuran Danışmanlık İzmir, Elazığ ve Adana'da açmaya hazırlandığı temsilciliklerle de büyüyor. Bugüne kadar ülke genelinde gerçekleştirdiği okul projeleriyle alanındaki profesyonelliğini ve gücünü kanıtlayan Okulkuran, her geçen gün gelişen ve ilerleyen özel okulculuk sektörünün mutfak kısmındaki tek isim olarak öne çıkıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özgür Boza, hedeflerinin "Okulculuk mutfağı olmak" olarak nitelerken, "Okul açmak kurmak isteyenlerin, gayrimenkulden öğrenci kabulüne kadar tüm ihtiyacını tek çatı altında karşılayabilmesini amaçlıyoruz" dedi.

DESTEĞE HAZIRIZ

"İşte tüm bu düşüncelerle, eğitim hizmetinin verileceği özel okulların hazırlık kısmında tam anlamıyla desteğiz. Özel okul açacak kişi ya da kurumlar, tüm ihtiyaçlarını Okulkuran çatısı altında karşılayabilir" diyen Boza, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Okul gayrimenkulünün ve binasının diğer gayrimenkullerden ayrı tutulması ve tek çatı altında toplanmasını savunan şirketin tek işi; okul kurmak. Kendi bünyelerinde açacakları şubeler dışında okul gayrimenkul ve yatırımcı portföyünü isim hakkı vererek gayrimenkul şirketleri ile de paylaşmaya hazırlanıyoruz. Okulkuran Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ülke genelindeki projeleri ile geniş bir portföye sahip. Okul gayrimenkulü alanında, ülke genelinde geniş ağa katılmak isteyen yatırımcı ya da kuruluşlar ayrıntılara "okulkuran.com" adresinden ulaşabilir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim