• BIST 9524.59
  • Altın 2524.96
  • Dolar 32.5773
  • Euro 34.6226
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Okul Sporları Olimpiyatları Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Okul Sporları Olimpiyatları Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Bu yıl Trabzon'da yapılacak Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnasiade2016) 3. Koordinasyon Toplantısı, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)...

Bu yıl Trabzon'da yapılacak Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnasiade2016) 3. Koordinasyon Toplantısı, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Toplantı Salonu'ndan yapıldı. Toplantıya, Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, ISF Genel Sekreteri Jan Coolen, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Ömer Özen ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk ve organizasyon delegeleri katıldı.

Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, burada yaptığı konuşmada, Gymnasiade 2016'ya 3 ay gibi çok az bir süre kaldığını belirtti. Hazırlıkları koordine etmek anlamında üçüncü kez bir araya geldiklerini kaydeden Yazgan, "Trabzon şehri kendine güvenen fiziksel kapasitesi ile bir yandan da bu organizasyonlarda verdiği tecrübe ile 11-17 Temmuz tarihlerine hazırdır. Gymnasiade organizasyonunda Trabzon şehri alnının akıyla kentimize yakışan misafirperverlik ile organizasyonu gerçekleştirecektir. Gymnasiade 2016 kültürler arası iletişimin arttırılması, gençlerin diyaloğunun artması ve diğer sosyoekonomik yönleriyle de ilimize çok büyük katkılar sunacağı gibi ülkemize ve dünya barışında da önemli katkılar sunacaktır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

ISF Genel Sekreteri Jan Coolen de yaptığı açıklamada şimdiye kadar alınan yolu, neler yapıldığını görmeye geldiğini belirtti. Genel Sekreter Jan Coolen, şunları söyledi:

"Trabzon'nun Gymnasiade için 16 birim ile bu organizasyona hazırlandığını görüyorum. Bu önemli bir şey, bu kadar büyük bir organizasyonda 16 birim ile hazırlanmak büyük başarı. Daha önceden de Okul Sporları Federasyonu ve Türkiye'nin yapmış olduğu organizasyonları bildiğim için Türkiye Gymnasiade 2016'yı da çok başarılı bir şekilde yapacağını düşünüyorum."

Konuşmaların ardından federasyon yetkilileri ve diğer delegeler ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim