• BIST 9543.86
  • Altın 2488.825
  • Dolar 32.4918
  • Euro 34.799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Okul Müdürü Başarılı Kardeşleri Ödüllendirdi

Okul Müdürü Başarılı Kardeşleri Ödüllendirdi
Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kuşçuoğlu, Muay Thai ve Kick Boks branşında Uluslar arası...

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kuşçuoğlu, Muay Thai ve Kick Boks branşında Uluslar arası ve Ulusal müsabakalarda derece yapan öğrencileri Büşra ve Beyza Korkut kardeşleri ödüllendirdi.

Lise Müdürü Kuşçuoğlu, okul bahçesinde gerçekleştirilen törende yapmış olduğu konuşmasında, "Sanatta ve sporda başarılı olan öğrencilerimizi görmek biz okul yönetimini sevindiriyor. 12. sınıf öğrencimiz Büşra Korkut kızımız bu sene Kick Boks spor dalında almış olduğu başarılı sonuçların yanı sıra Tayland'ın Bangkok şehrinde yapılan Muay Thai Kral Kupası Dünya Şampiyonasında milli formayı giyerek Çeyrek finale kadar çıkmış, ilk dörtte yer alarak ülkemizi ve okulumuzu gururlanmıştır. Yine geçtiğimiz ay Muay Thai Avrupa kupasında milli takımda yarışarak Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyayı ülkemize ve okulumuza kazandırmıştır. Kardeşi Lisemiz 10. sınıf öğrencisi Beyza Korkut kızımız Kick Boks'ta Isparta ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında 3. olmuş, bronz madalya kazanarak gururumuz olmuşlardır. Bu sporcularımızın derslerine baktığımızda da oldukça başarılılar. Bu sporcu kızlarımız Atatürk'ün de dediği gibi "Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur" tezini doğruluyor. Kendilerini okul yönetimim ve öğretmenleri adına tebrik edip çeşitli hediyelerle ödüllendirdik." dedi.

Tören esnasında bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü aynı zamanda Muay Thai Milli Takım antrenörü olan Ediz Barış; "İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde okuyan ve bizle spor yapan birçok kızımız var. Sporcu öğrencilerimizin boş vakitlerini uygun olmayan yer ve mekânda değerlendirmek yerine spor salonlarına gelmeleri gelecek adına umut verici. Spor ve sanatla uğraşan öğrencilerimiz hem TEOG, hem de üniversite sınavlarında ek puan avantajları var, bunu iyi değerlendirsinler. Kurslarımız ücretsiz, bunun için okul idarelerine veya spor il müdürlüklerine müracaatta bulunmaları yeterli. Osman Kuşçuoğlu müdürümüz ve okul öğretmenlerimizden Kuzey Şimşek bu konuda çok duyarlı kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Başarılı Kardeşleri Ödüllendirdi

Okul Müdürü Başarılı Kardeşleri Ödüllendirdi

Okul Müdürü Başarılı Kardeşleri Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim