• BIST 9674.91
  • Altın 2504.937
  • Dolar 32.5855
  • Euro 34.8435
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Okul Çağırdı, Büyükşehir Yaptı

Okul Çağırdı, Büyükşehir Yaptı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde bulunan Kayapınar İlköğretim Okulu'nun çağrısını yanıtsız bırakmadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde bulunan Kayapınar İlköğretim Okulu'nun çağrısını yanıtsız bırakmadı. Öğrencilerin güvenliği ve sağlığı için okul bahçesinin bakım onarımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kurum ve kuruluşlardan gelen yardım taleplerini hizmete çevirmeye devam ediyor. Gölmarmara'da bulunan Kayapınar ilköğretim Okulu'nun talebini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, okul bahçesinde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Kayapınar İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Ağaçdiken, kış aylarında okulun bahçesinde oluşan çatlaklar ve oyukların tamiratı için Büyükşehir Belediyesi'nden yardım talebinde bulundu. Çağrıyı yanıtsız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, ekipleri ile birlikte okul bahçesinde onarım ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Öğrencilerin oturabileceği bankların da konulduğu okul bahçesi, daha güvenli ve sağlıklı hale getirildi.

Gölmarmara Koordinasyon Merkezi'ne gelen talepler doğrultusunda ilçeye hizmetler kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Koordinasyon Şube Müdürü Ahmet Cülen, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda özellikle okullarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda yetişmesi bizlerin asli görevidir. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlara yardım etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri dolayısıyla Kayapınar İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Ağaçdiken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

Okul Çağırdı, Büyükşehir Yaptı

Okul Çağırdı, Büyükşehir Yaptı

Okul Çağırdı, Büyükşehir Yaptı

Okul Çağırdı, Büyükşehir Yaptı

Okul Çağırdı, Büyükşehir Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim