• BIST 9548.09
  • Altın 2489.856
  • Dolar 32.4963
  • Euro 34.5447
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Oktay Vural'dan kayyum tepkisi!

Oktay Vural'dan kayyum tepkisi!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural Kanaltürk'e atanan kayyumların yayını kesmek istemesine sert tepki gösterdi.

Oktay Vural şunları söyledi: 

"Gerçekten bugün bir zorba devletin insanların hürriyetlerini nasıl tehdit ettiğinin bir örneğini görüyoruz. Bugün ve yarın Atilla Kaya ile birlikteyiz. İnternetten izleyebiliyoruz. Hukuka ve anayasaya aykırı şekilde ele geçirilmiş güçle milletimiz korkutulmak isteniyor. 

Maalesef bugün yapılanlar medyaya el koymalar, medya aracılığıyla vatandaşlarımıza fikir ve düşüncelerinin aktarılmasını engelleyenler bunlar korkaklardır. Babil Kulesi yıkılacaktır. Bunlar zalimliktir. Bu konuda açıkçası bu hukuksuzluğun da hesabı sorulacaktır. Aziz milletimiz demokrasiye sahip çıkacaktır.
YSK'nın ivedilikle toplanarak, seçim öncesi seçimin güvenliği açısından karar almalıdır. Biz görüş ve düşüncelerimizi nerede ileteceğiz? 29 saat Recep Tayyip Erdoğan'a, 30 saat AKP'ye yer veren TRT'yle mi?

Bugün herkes makul şüphe adı altında her türlü el koyma yapabilir. Bu hukukun değil AKP'nin el koymasıdır. Havuz medyasıyla, ihale havuzlarıyla yönetmek isteyenler bu havuza girmeyenleri tehdit olarak algılamıştır. Bu girişimleri esefle karşılıyorum. 

Ey hakim sen bu isimleri kimden aldın? Saraydan mı eline tutuşturuldu? Siz adalete olan güveni ortadan kaldırıyorsunuz. Şimdi aziz vatandaşlarım hangi hakime güvenecekler? Bulamadınız mı başka adam? Bulamadınız mı havuz medyasından başka kişileri? 

Bu bir AKP'lileştirme, bu bir çökme operasyonudur. Bugün yandaş ile medyayı ele geçirmek isteyenler, sermaye gruplarını da tehdit ederek, el koymayla tehdit ederek kendi sermayelerine sermaye katmak istiyorlar. Daha nereye götüreceksiniz? Bu bakımdan gerçekten çok üzücü bir durumla karşı karşıyayız. 
Kayyumlara sesleniyorum. Biz oraya geleceğiz. Bizim sesimizi kısamayacaksınız. Hepiniz aklınızı başınıza alın. Adam gibi davranmasını bilmeniz gerekiyor. Buradan kamunun atadığı TRT, veya kayyumlar, kim olursanız olun bu devran bitiyor. 1 Kasım'dan sonra 7 Haziran'ı hazmedemeyenler muhakkak cezaların çekecekler. Buna alet olan kim varsa kim olursa olsun haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmadığımızı herkes görecektir.  Bunlar Ak Toros operasyonudur." 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim