• BIST 9681.57
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Okt Trailer Ailesi Yılbaşını Erken Kutladı

Okt Trailer Ailesi Yılbaşını Erken Kutladı
Aydın'da araç üstü ekipmanlar üreten ve dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan OKT Trailer Ailesi, yeni yılı kutladı.

Aydın'da araç üstü ekipmanlar üreten ve dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan OKT Trailer Ailesi, yeni yılı kutladı. Bir iş yeri çalışanlarından ziyade büyük bir aile gibi bir araya gelen çalışanlar patronları ile birlikte yemek yiyip hem bir yılın yorgunluğunu attılar hem de kaynaştılar.

Aydın Muğla Karayolu üzerinde bulunan bir tesiste gerçekleştirilen geceye OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Maraş, İsmet Maraş,Fatih Maraş, Özgür Maraş ile OKT Trailer çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tam 32 yıl önce benimsedikleri misyon ve vizyonu kaliteli iş felsefesi ile birleştirerek sektörde marka sözünün arkasında durmayı başardıklarını belirten Okt Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, "Petrol ve kimyasal inşaat sektörü, beton, agrega, tarım, gıda ve canlı hayvan taşımacılığı gibi alanlarda ürettiği karayolu taşıma çözümleriyle kurumsal anlayışımızı hep birlikte güven çerçevesinde oluşturduk ve dünyada adından söz edilen nadir Türk markalarından biri olduk. Dünya standartlarında üretimi ile 35 farklı ülkeye ulaşan OKT, 2015 yılında Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde ticaret hacmini yüzde 100 arttırdı. Bugün geldiğimiz noktada faaliyet içinde olduğumuz sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen, yenilikçi ürünleriyle sektöre yöne veren, iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarıyla çalışanlarına değer veren bir kurumuz. OKT olarak birlikte çalıştıklarımıza değer veriyoruz, onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmak en önemli amaçlarımız içindedir. Yeni yıl kutlamamıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder şimdiden 2016 yılınızı kutlarım" dedi.

Program boyunca yapılan çekilişlerle, davetlilere bir çok firmaya ait hediyeler dağıtılırken davetliler O Ses Türkiye programında boy gösteren Güven Yüreyi'nin şarkılarıyla eğlendi. Firma çalışanları ve yöneticileri gecede hem kaynaştı hem de bir yılın yorgunluğunu attı.

Okt Trailer Ailesi Yılbaşını Erken Kutladı

Okt Trailer Ailesi Yılbaşını Erken Kutladı

Okt Trailer Ailesi Yılbaşını Erken Kutladı

Okt Trailer Ailesi Yılbaşını Erken Kutladı

Okt Trailer Ailesi Yılbaşını Erken Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim