• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Oğuzeli Belediyesi’nden personele ‘Motivasyon ve İletişim’ Semineri

Oğuzeli Belediyesi’nden personele ‘Motivasyon ve İletişim’ Semineri
Oğuzeli Belediyesi kurumsal yapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla kurum içi eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Oğuzeli Belediyesi kurumsal yapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla kurum içi eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Vatandaşa etkin, verimli ve güler yüzlü hizmet vermek, personelin bilgi birikimi ve donanımlarını daha üst seviyeye çıkarmak için kurum içi eğitim çalışmalarına ağırlık veren Oğuzeli Belediyesinde son olarak "Motivasyon ve İletişim" konulu seminer verildi. Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen eğitime tüm belediye personeli katıldı. Oğuzeli Belediyesi ve TBB Belediye Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim programına Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Enver Aydoğan eğitimci konuşmacı olarak katıldı.

"Öğrenmeyi bıraktığınız anda su verilmeyen çiçek gibi kurursunuz"

Programın açılış konuşmasını yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli'nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli yaşam sürmeleri ve daha kaliteli hizmet almalarını sağlamak için bu tür eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini söyledi. Başkan Kılıç, "İnsanlar yaşadıkça yaşlanmıyorlar, insanlar öğrenmeyi bıraktıkları zaman yaşlanıyorlar. Öğrenmek çiçeğe su dökmek gibidir, çiçeğe su vermeyi bıraktığınız zaman çiçek kurumaya başlar. İnsanlarda öğrenmeyi bıraktıkları zaman yaşlanıp o zaman bir çiçek gibi kurumaya başlıyorlar. Biz Oğuzeli'nde yaşayan insanlarımızı her zaman hayata tutunmalarını ve daha kaliteli yaşam sürmelerini sağlamak için bu gibi eğitim faaliyetlerine destek verdik vermeye de devam edeceğiz. İletişim hayatımızın her aşamasında doğumdan ölüme kadar devam ediyor. Aslında en çok kullandığımız sözlü iletişim ama doğadaki her şey bize bir şeyler söylüyor. Ağaç çiçek açtığında, güneş doğduğunda aslında bize bir şey söylüyor. Önemli olan bunlardan bize ne söylenmek istenildiğini doğru anlayabilmek, doğru algılayabilmektir. Hayatta, başarılı olmakta, mutlu olmakta buna bağlı" dedi.

"Personelin başarısı kuruma yansır"

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enver Aydoğan'ın eğitimci konuşmacı olarak katıldığı programda, kurumsal yapı ve kimlik, etkili iletişim, beden dili, takım olmak ve vatandaş memnuniyeti konularında personel bilgilendirildi. Hizmetin bireysel değil kurumsal ve sürekliliğinin olması gerektiğini vurgulayan Aydoğan, Belediyeye gelen vatandaşın memnun olarak kurumdan ayrılması ise tüm personelin başarısı olarak kuruma yansıyacağını kaydetti. Aydoğan, "Bir işi ücreti karşılığında yapıyorsanız siz alanınızda profesyonelsiniz demektir. Kurumsal iletişimi başarılı, motivasyonu yüksek çalışmalar sizin kurumsallığınızı pekiştirecektir" diye konuştu.

Eğitim semineri sonunda Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enver Aydoğan'a katkılarından dolayı bakır nar hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim