• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Ogün Temizkanoğlu: "Rakip Olarak Kimseyi Görmüyorum"

Ogün Temizkanoğlu: "Rakip Olarak Kimseyi Görmüyorum"
Antrenmanlardaki isteği sahaya yansıttıkları zaman güzel neticeler alacaklarını belirten Vartaş Elazığspor'un yeni Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu,...

Antrenmanlardaki isteği sahaya yansıttıkları zaman güzel neticeler alacaklarını belirten Vartaş Elazığspor'un yeni Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, kaliteli bir ekip olduklarını ve rakip olarak kimseyi görmediklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Altıordu maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-beyazlı ekibin yeni Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu takımın başında ilk antrenmana çıktı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular taktik çalıştı.

"RAKİP OLARAK KİMSEYİ GÖRMÜYORUZ"

Dün akşam Elazığ'a gelen ve bugünde takımla çalışmalara katılan Ogün Temizkanoğlu, antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın bir süreç geçirdiğini belirten Temizkanoğlu, "O sürecin ardından onları toparlamak biraz zor olacak gibi görünüyordu. Sağ olsunlar dün hepsi el birliğiyle beraber dün çok güzel ve neşeli bir antrenman yaptık. Bu neşeyi, isteği ve arzuyu sahaya yansıttığımız zaman güzel sonuçlar alacağız. Çok kaliteli bir ekip olduğumuz için rakip olarak kimseyi gördüğüm yok" dedi.

Hedef olduğu zaman her maçın önemli olduğuna değinen Temizkanoğlu, "Geçen hafta oynanan Erciyes maçı çok önemliydi. Onun için her maçı ciddiye almak ve üç puanla ayrılmak zorundayız. Tabi ki şansızlıklar yaşayacağız. Ben arkadaşlara da aynı şeyi söyledim. Her maç istediğimiz gibi bitmeyebilir. Muhakkak ki talihsizlikler olacak. Onlar için orada dik durmak çok önemli. İnşallah bunu da başaracağız. Dik durdukça hedefinde ulaşılmaz olmadığını görecekler ve ulaşacaklar" diye konuştu.

"EL BİRLİĞİ İLE TAKIMI HAK ETTİĞİ YERE GETİRELİM"

Kulüp başkanının Süper Lig'e direk çıkmak istediğini vurgulayan Temizkanoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"O direktifi verdikten sonra, hayır biz çıkmayacağız deme şansız yok zaten. Bende kendime inanıyorum. Dün çocuklara da aynı şeyi söyledim. Var olan bir kapasiteleri var. Bu yaşanan bazı süreçlerden dolayı kapandı ama bunu açmak bizim elimizde olacak. Ama beni de yalnız bırakmayın. Buradan bütün halka, belediye başkanımıza ve valimize sesleniyorum; Bu takıma sahip çıksınlar. Özellikle de bu şehri el birliğiyle hak ettiği yere getirelim. Dostane içerisinde bunu yapalım. Başka bir şey istemiyorum."

Altınordu karşılaşmasının çok kolay olmayacağına değinen Temizkanoğlu, takımın çok şeyini bildiklerini, kendilerinin galibiyetle ayrılacağından emin olduğunu kaydetti.

"NE PARA, NE SÜRE KONUŞTUK"

Son olarak Elazığspor'a gelişi ile ilgili bilgi de veren Temizkanoğlu, "Sayın başkanla yapılan bir görüşme var. Tabi ki Elazığ'daki şartları ben çok iyi biliyordum. Bizim arkadaşlarda daha önce burada görev yapmıştı. Onlardan da gerekli bilgileri aldım. Sonuçta bazı kesimler her şeyi para için yaparlar. Her şey para derler. İnanın o görüşme içerisinde başkanla bir kuruş dahi konuşulmadı. Hiçbir şekilde süre bile konuşulmadı. Orada konuşulan sadece takıma ağabeylik yapacaksın. Bizde hiç kırmadık. Gerekli yerlerden gerekli bilgileri de aldık. Ne yapmamız gerektiğini de söylediler. Bizde o yönde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ogün Temizkanoğlu: "Rakip Olarak Kimseyi Görmüyorum"

Ogün Temizkanoğlu: "Rakip Olarak Kimseyi Görmüyorum"

Ogün Temizkanoğlu: "Rakip Olarak Kimseyi Görmüyorum"

Ogün Temizkanoğlu: "Rakip Olarak Kimseyi Görmüyorum"

Ogün Temizkanoğlu: "Rakip Olarak Kimseyi Görmüyorum"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim