• BIST 9548.09
  • Altın 2491.141
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.583
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Öğretmenler Çevre Konusunda Eğitiliyor

Öğretmenler Çevre Konusunda Eğitiliyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı Özel Atık Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı "Eğitimcilerin Eğitimi"...

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı Özel Atık Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı "Eğitimcilerin Eğitimi" programı tamamlandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatıyla, Büyükşehir Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile ortak düzenlenen "Eğitimcilerin Eğitimi" konulu program Adana'nın tüm ilçelerindeki okullardan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Programda 100'e yakın öğretmen; piller, pillerin geri dönüşümü ve atık piller ile ilgili bilgilendirildi.

2 oturumda gerçekleşen toplantıda Adana Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması'nın başladığı, öğretmenlere dağıtılan afişlerle duyuruldu.

EĞİTİM ALMAK İSTEYEN ÖĞRETMENLER 153'Ü ARAYABİLİR

Eğitimle ilgili bilgi veren Özel Atık Şube Müdürü Çağrı Ün" Özel Atık Şube Müdürlüğü olarak okullarda öğrencilerimize Çevre Bilinci Eğitimi vermekteyiz. Şimdi TAP derneğiyle birlikte düzenlenen bu toplantıda da öğretmenlerimize ulaştık ve atık konusunda tüm toplumu bilinçlendirmenin 2 temel taşını yerine yerleştirdik. Bundan sonra okullarımızda çocuklarımıza bu eğitimi vermeye devam edeceğiz ve öğretmenlerimizi de paydaşlarımız arasına katmaktan memnunuz. Okullarında, sınıflarında çocuklarımıza Çevre Bilinci Eğitimi verilmesini isteyen, toplantımıza katılamayan öğretmenimiz var ise, bize 153 Çağrı Merkezi'nden ulaşabilirler. Özel Atık Şube Müdürlüğü olarak en yakın zamanda dönüş yapacağımız konusunda sizleri temin ederim" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Çelebi Akkuş, çevre koruma eğitiminin önemine değinerek,Adana Büyükşehir Belediyesi'nin benzer eğitimleri yıl boyunca yapacağını söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim