• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Öğretmen 6 Yaşındaki Öğrencisine Okulda Tecavüz Etti

Öğretmen 6 Yaşındaki Öğrencisine Okulda Tecavüz Etti
Hindistan'da ev ödevini bitirmeden sınıfa gelen öğrencisine ceza veren öğretmen, daha sonra 6 yaşındaki öğrencisine tecavüz etti.

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinin Singrauli bölgesinde bir okulda yaşanan olayda, öğretmen ev ödevini tamamlamayan 6 yaşındaki öğrencisine okul binasında tecavüz etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki çocuk iki gün tedavi gördükten sonra cumartesi günü taburcu edildi.

Olay bölge merkezine 80 km uzaklıkta bulunan Kursa köyünde bir özel okulda yaşandı. İkinci sınıf öğrencisi kız 23 mart günü okula ev ödevini tamamlamadan geldi. Satya Narayan Verma (23) adındaki öğretmen, adı açıklanmayan kız öğrenciyi cezalandırarak okulun arka bahçesine gitmesini ve orada diz çökerek beklemesini söyledi. Kız öğrencisinin peşinden giden Verma, orada küçük kıza tecavüz etti ve çenesini kapalı tutması yönünde tehdit etti.

GECELEYİN ANNESİ KANAMASINI FARK ETTİ

Akşam saat 6 civarında okuldan eve dönen küçük kız, ebeveynlerinin evde olmadığını fark etti. Odasına çekilen küçük kız burada uyudu. Gecenin ilerleyen saatlerinde annesi, küçük kızın kanamasını fark ederek ne olduğunu sordu. Olayı öğrenen anne ve baba ertesi gün köylülerle ne yapılması gerektiğini istişare ettikten sonra Jiyavan polis karakoluna gelerek 24 Mart Perşembe günü şikayette bulundu. Hastaneye götürülen küçük kız burada tedavi altına alındı. Hastaneden küçük kızın tecavüze uğradığı raporu verildi. Tecavüzle suçlanan zanlı öğretmen Satya Narayan Verma 25 mart günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EYALETTE İKİ HAFTA İÇİNDE YAŞANAN 6. TECAVÜZ VAKASI

Polis sözcüsü Singrauli Rudolf Alvares; "Suçlanan öğretmen tutuklandı. Hakkındaki suçlamalardan ötürü cezaevine gönderildi" açıklamasında bulundu. Bu olay eyalet sınırları dahilinde iki hafta içinde, 10 yaşın altındaki çocuklara karşı işlenen 6. tecavüz vakası olarak kayıtlara geçti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim