• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Öğrencilerin Hazırladığı Dergiyi Cumhurbaşkanı’na Götürecek

Öğrencilerin Hazırladığı Dergiyi Cumhurbaşkanı’na Götürecek
Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, İnönü Okulu 3-A sınıfı öğrencilerinin Suriyeli çocuklardan etkilenerek yazdığı şiir, yazı ve resimlerden oluşan dergiyi,...

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, İnönü Okulu 3-A sınıfı öğrencilerinin Suriyeli çocuklardan etkilenerek yazdığı şiir, yazı ve resimlerden oluşan dergiyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edecek.

"Dünyama Dokunma" adlı çıkardıkları dergiyi Kaymakam Mustafa Demir ile paylaşan öğrenciler, yaptıkları çalışmaları anlattı. Konuyla ilgili bilgi veren İnönü Okulu Müdürü Veysel Sadan, "3-A sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmeni Songül Akkaya rehberliğinde çocukların geleceği ile ilgili Suriyeli çocuklardan da etkilenerek bir çalışma yapmış. Yazdığı bir şiiri öğrencileri ile paylaşmış, öğrencilerde duygulanmış ve daha sonra nasıl bir dünyada yaşamak istersiniz diye bir soru sorarak duygu ve düşüncelerini istemiş öğretmenimiz. Öğrenciler bir şeyler anlatmışlar ve sonrasında bunu yazıya, şiire ve resme dökmüşler. Bu yapılanlar önce okul panosunda sergilendi ancak beğenilince bu çalışmaları öğretmenimiz "Dünyama Dokunma" adlı dergiye dönüştürmüş. Bu dergiyi önce İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sonra da Kaymakam Bey ile paylaştık. Ben bu çalışmalardan dolayı öğretmenimiz ve özellikle öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Dergiyi çok beğendiğini dile getiren Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gelecek hafta bir araya geleceğini ve bizzat dergiyi kendisine vereceğini belirtti. Bu imkanı bulamaması durumunda ise Cumhurbaşkanı Danışmanı İhsan Şener ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a dergiyi ulaştıracağını ifade etti.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ise çalışmada emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Öğrencilerin Hazırladığı Dergiyi Cumhurbaşkanı’na Götürecek

Öğrencilerin Hazırladığı Dergiyi Cumhurbaşkanı’na Götürecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim