• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Öğrencilere moral ve motivasyon semineri verildi

Öğrencilere moral ve motivasyon semineri verildi
Adıyaman'ın Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından öğrencilerin sınav öncesi moral, motivasyon, başarı yolları ve sınava...

Adıyaman'ın Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından öğrencilerin sınav öncesi moral, motivasyon, başarı yolları ve sınava en iyi şekilde hazırlanmalarına yönelik seminer düzenlendi.

Gençlik Merkezi Seminer Salonunda düzenlenen seminere İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut ve çok sayıda lise öğrencisi katıldı. Gençlik merkezi kişisel gelişim ve inovasyon atölyesi kapsamında düzenlenen seminere katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin, öğrencilere moral, motivasyon ve başarının yolları ve sınava en iyi şekilde hazırlanma, sınav heyecanını yenme gibi konularda başarının yollarını anlattı.

Bilal Zemin seminerde, stresin günlük yaşamın doğal bir unsuru olduğu, düşündüğümüz ve hissettiklerimizin bedenimizi ne ölçüde ve ne biçimde etkilediği, düşünceleri ve hisleri yöneterek olumlu davranış sergilemenin iş yaşamına, aile yaşamına ve sosyal yaşama sunduğu pozitif katkılarını anlattı. Bilal Zemin, insanların değişimi kendisinden başlatması gerektiğinin önemine vurgu yaparak, "Değişim insanın kendinde başlar. Eğer ben değişirsem ailem değişir, mahallem değişir, şehrim değişir, ülkem değişir ve dünya değişir. Gençler, değişimi kendimizde başlatmalıyız. Hayırlı bir insan olabilmenin gayretinde olmalıyız" dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Bulut ise konuşmasında bütün insanların uyguladıkları yöntemden bahsedip, "Birincisi inanmak, ikincisi bedel ödemek. Ülkemizdeki insanların en büyük problemi hedef belirleyememeleridir. Alınteri dökmeden, gözyaşı dökmeden başarı gelmez. İnsanlar bugün kısa yoldan başarılı olmak istiyor. Kısa yoldan başarı gelmez. Başarı için çok çalışmanız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İlçe Müdürü Çiçek, "Öğrencilerimize stresi yenme, stresle mücadele etme, sınava hazırlanma yolları gibi çeşitli konularda tarihi ve milli manevi değerlerimizi de katarak güzel bir seminer veriyoruz." dedi.

Öğrencilere moral ve motivasyon semineri verildi

Öğrencilere moral ve motivasyon semineri verildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim