• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Öğrencilere Hasta Hakları Ve Çalışan Hakları Anlatıldı

Öğrencilere Hasta Hakları Ve Çalışan Hakları Anlatıldı
Adıyaman Spor Lisesi'nin, "Erdemli ve Başarılı Birey" Projesi kapsamında Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi...

Adıyaman Spor Lisesi'nin, "Erdemli ve Başarılı Birey" Projesi kapsamında Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri öğrencilerle buluştu.

'Erdemli ve Başarılı Birey" Projesi kapsamında öğrencilere hasta hakları ve çalışan hakları anlatıldı.

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Yardımcısı Nafiz Ünsal, spor lisesi öğrencilerine ağız ve diş sağlığının öneminden bahsederek diş fırçalamanın elzem olduğunu anlattı.

Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği Genel Başkanı Yusuf Babar ise, spor lisesi öğrencilerine, kendisinin de eski bir profesyonel sporcu olduğunu ve çocuğunun da sporcu olduğunu söyledi.

Babar, sporcuların toplumda rol model olduklarını, yaşam tarzlarıyla, giyimleriyle, fiziki yapılarıyla, sağlıklı yaşamlarıyla ve toplumdaki davranışlarıyla hep örnek alındıklarını, öncelikle öğrencilerin sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğini söyleyerek, hasta hakları, çalışan hakları konusunda bilgilendirme yaptılar.

Başkan Babar, "Haklarınızı ve sorumluluklarınızı bilin, çalışan haklarını öğrenip saygı duyun ve şiddetten uzak durun. Biliyorum ki toplumda karşılığı olan siz, geleceğin spor yöneticilerinin, spor hocalarının, spor uzmanlarının, hasta haklarını, çalışan haklarını iyi öğrenip kavrayıp hayatınızda uygulamaya başlamasıyla geniş kitlelere hitap etmenizden dolayı sağlıkta şiddet olmayacak daha kaliteli sağlık hizmeti alınacaktır" dedi.

Toplantı sonunda Spor Lisesi Murat Aksoy, dernek yöneticilerine ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticilerine, teşekkürlerini sundu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri ve Anadolu Hayad yöneticileri öğrencilere diş macunu, diş fırçası ve bloknot ve kalem hediye etti.

Öğrencilere Hasta Hakları Ve Çalışan Hakları Anlatıldı

Öğrencilere Hasta Hakları Ve Çalışan Hakları Anlatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim