• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Öğrencilere "Çalar saat" hediyesi

Öğrencilere "Çalar saat" hediyesi
Kırklareli Valisi Esengül Civelek, "Dezavantajlı Öğrencilerin Eğitim Öğretime Erişiminin Sağlanması ve Başarı Durumlarının İyileştirilmesi" projesi...

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, "Dezavantajlı Öğrencilerin Eğitim Öğretime Erişiminin Sağlanması ve Başarı Durumlarının İyileştirilmesi" projesi kapsamında, okula geç kalmamaları için öğrencilere çalar saat ve çeşitli hediyeler verdi.

Proje kapsamındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere Vali Faik Üstün İlköğretim Okulunu ziyaret eden Vali Civelek, "Dezavantajlı Öğrencilerin Eğitim-Öğretime Erişiminin Sağlanması ve Başarı Durumlarının İyileştirilmesini" amaçlayan projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Velilere konuşan Vali Civelek, " Bizler çocuklarımızı eğitim öğretime kazandırmak için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı sarf ediyoruz. Sizlerin de çocuklarınızın geleceği için eğitimlerine devam etmeleri konusunda gayret göstermenizi istiyorum" dedi.

Daha sonra Vali Civelek, öğrencilerin derse geç kalmamaları için çalar saat ve değişik hediyeler sundu. Kırklareli Valililiğinden projeyle ilgili yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Projeyle, öğrenci devamsızlığı ile ailelerin çocuklarını okula göndermemesinin sebeplerinin ortaya çıkararak, devamsızlık önleyici tedbirleri ve çözüm aşamalarını belirlemek, okula devam eden öğrenci oranını artırmak, okula devamlılığı sağlanan çocuklara görev ve sorumluluklar vererek gelişim basamaklarını takip etmek, çocukların ihtiyaçları doğrultusunda öğrenme ortamları oluşturmak, okulu çocuklar için cazibe merkezi haline dönüştürmek, ailelerin okula devamla ilgili bilinç düzeyini yükseltmek, okul bölümlerini sosyal-kültürel-sportif faaliyetler düzenlenecek şekilde donatmak, okulda güvenli ve hijyenik eğitim ortamını sağlamak, öğrencilerin okula aidiyet duygusunu geliştirmek, okul-aile işbirliğini artırmak, öğretmenlerin sınıf içi uygulamalar konusunda becerilerini geliştirmek, sık sık hastalanmaların önüne geçebilmek için kişisel bakım ve çocuklarının sağlığı hakkında velileri bilinçlendirmek, Öğrencilerin okulu ve dersleri sevmesini, ailelerinde öğrencilerin eğitime devamıyla daha çok ilgilenmesini sağlamak amaçlanmakta."

Öğrencilere "Çalar saat" hediyesi

Öğrencilere "Çalar saat" hediyesi

Öğrencilere "Çalar saat" hediyesi

Öğrencilere "Çalar saat" hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim