• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Öğrencilerden Örnek Kampanya

Öğrencilerden Örnek Kampanya
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, Kitap Kardeşliği projesini başlattı.

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, Kitap Kardeşliği projesini başlattı. Öğrenciler, hediye edilen kitapları sahiplerinden teslim alarak, Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, "Kitap okuyan bir nesil, dünyayı değiştiren bir nesildir" sloganından hareketle, örnek olacak bir projeye imza attı. Kitap okuma alışkanlığını kazandırma, ihtiyaç sahiplerine kitap ulaştırma hedefiyle "Kitap Kardeşliği" projesi başlatan Bilgi Evleri öğrencileri, hediye edilen kitapları sahiplerinden teslim alarak, toplanan kitapları Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Böylece, bağışlanan kitaplar, Türkiye genelindeki ihtiyaç sahibi okullarla buluşacak.

"KÜÇÜKÇEKMECE'NİN ÇOCUKLARI YENİ BİR UFUK AÇACAK"

Küçükçekmece Belediyesini ziyaret eden öğrenciler, personelden fazla olan kitaplarını topladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i de ziyaret eden öğrencileri Başkan Karadeniz de bu örnek uygulamaya öncülük ettikleri için tebrik etti. Başkan Karadeniz, Küçükçekmece'nin çocuklarının kitap okumakla, yeni bir ufkun kapılarını açacaklarının farkında olduğunu belirterek "Onlara bu bilinci kazandıran öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın da evde okumadıkları, fazla kitapları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına bu kampanyaya destek vereceklerine eminim" diye konuştu.

AİLECE OKUYANA ÖDÜL

Öte yandan Bilgi Evleri, "ailece biz okuruz" hastagh'i ile de kitap okuma seferberliği başlattı. Kitap okuma alışkanlığını yaymak isteyen öğrencilerin ailelerden bir ricası var. Kitap okuyan aileler, kitap okurken çektikleri fotoğraflarını ad, soyad, telefon, e mail adresleri ve mesajlarıyla birlikte bizokuruz@kucukcekmecebilgievleri.com adresine gönderebilir. Bu fotoğrafları, Facebook sayfasında yayınlayacak olan Bilgi Evleri, en çok beğenilen fotoğrafı ödüllendirecek.

Öğrencilerden Örnek Kampanya

Öğrencilerden Örnek Kampanya

Öğrencilerden Örnek Kampanya

Öğrencilerden Örnek Kampanya

Öğrencilerden Örnek Kampanya

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim