• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Öğrencilerden, Kütüphane Protestosu

Öğrencilerden, Kütüphane Protestosu
Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Şambayat Beldesinde okul öğrencileri, Şambayat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde ellerine aldıkları...

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Şambayat Beldesinde okul öğrencileri, Şambayat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde ellerine aldıkları kitaplarla beldede kütüphane olmayışını protesto ettiler.

Şambayat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Şambayat Beldesinde, bulunan okul öğrencileri, beldede kütüphane olmamasına tepki göstererek Şambayat Çok Programlı Anadolu Lisesi futbol sahasında bir araya geldi. Futbol sahasında bir araya gelen yaklaşık 60 öğrenci, ellerine aldıkları kitapları okumaya başlayarak beldeye kütüphane yapılmasını istediler. Öğrenciler, beldeye kütüphane yapılana kadar belirli aralıklarla protestolarına devam edeceklerini vurguladılar. Kütüphanenin oldukça önemli olduğunu vurgulayan ve aynı zamanda yetkililerden beldeye kütüphane yapılmasını isteyen Şambayat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Menteş, "Bizler çocuklarımızın daha iyi yerlere gele bilmesi için beldemize kütüphane istiyoruz. Yaklaşık olarak 60 öğrencimizle beraber bu okulun futbol sahasında bir araya gelerek beldede kütüphane olmayışını protesto ettik. Diliyoruz ki en kısa sürede beldemiz kütüphaneye kavuşur ve çocuklarımız bu yapılmasını istediğimiz kütüphaneden çok iyi şekilde faydalana bilir. Bizler Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ile ilimizin milletvekillerinden beldemize kütüphane yapılmasını rica ediyoruz. Bizler beldemize sadece futbol sahaları, parklar gibi alanlar değil aynı zamanda çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlaya bilecek alanlarda istiyoruz. İlimizin önde gelenlerinden bu talebimizi olumlu karşılamalarını ve biran önce beldemize kütüphane kazandırmalarını umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden, Kütüphane Protestosu

Öğrencilerden, Kütüphane Protestosu

Öğrencilerden, Kütüphane Protestosu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim