• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Öğrencilerden "Çanakkale" Adlı İngilizde CD

Öğrencilerden "Çanakkale" Adlı İngilizde CD
Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş öncülüğünde geçtiğimiz yıl başlatılan DynEd Projesi kapsamında, Çanakkale...

Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş öncülüğünde geçtiğimiz yıl başlatılan DynEd Projesi kapsamında, Çanakkale Zaferi'nin kendilerinde yaşattığı duyguları diğer dünya milletleri ile paylaşmak amacıyla hazırladıkları "Çanakkale" adlı İngilizce CD'yi Vali Erdoğan Bektaş'a takdim ettiler.

DynEd Projesi'nin en başarılı okullarından biri olan Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, İngilizce Öğretmeni Gülay Taşcıoğlu ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serdal Battal eşliğinde 21 öğrenci tarafından hazırlanan CD ile öğrenciler İngilizce dilini geliştirdiklerini görme fırsatı da elde ettiler. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, İngilizce Öğretmeni Gülay Taşcıoğlu, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serdal Battal ile birlikte Vali Bektaş'ı ziyaret eden Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri Aydoğan Aydemir, Tahsin Yusuf Koçyiğit, Gönül Özgürler, Nurşah Çınar, Fadime Beyza Gençay hazırladıkları CD'yı takdim ettiler. Burada konuşan Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, "Okulumuz Gediz Anadolu Lisesi öğrencilerimiz DynEd Projesi kapsamında Çanakkale ruhunu da geliştirerek ikisini bütünleştirerek bir kitabı İngilizce olarak CD'ye aldılar. Bu bizim için ve aynı zamanda Manisa için bir başarıydı, bir güzellikti. Bu CD'yi sunmak ve başarımızı paylaşmak için geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Çanakkale Zaferi'nin 101. Yılında yapılan bu çalışmanın çok anlamlı olduğunu ifade eden Vali Erdoğan Bektaş da okul yönetimini ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Öğrencilerden "Çanakkale" Adlı İngilizde CD

Öğrencilerden "Çanakkale" Adlı İngilizde CD

Öğrencilerden "Çanakkale" Adlı İngilizde CD

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim