• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Öğrencilerden Başkan Tiryaki’ye Yoğun İlgi

Öğrencilerden Başkan Tiryaki’ye Yoğun İlgi
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi'ndeki Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi'ndeki Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okulun kariyer günleri programı kapsamında öğrencilere kendi okul yıllarını anlatan Başkan Tiryaki, "Başarı da, başarısızlık da size çok yakın. Hangisini elde edeceğiniz size bağlı" diye konuştu.

Başkan Tiryaki önce sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere getirdiği hediyeleri verdi. Ardından "Kariyer Günleri Programı" kapsamında 7. ve 8. sınıflara hitap eden Başkan Tiryaki, kendisinin de imam hatip mezunu olduğunu ve benzer yollardan geçtiğini anlattı.

"BAŞARI DA, BAŞARISIZLIK DA SİZE ÇOK YAKIN. HANGİSİNİ ELDE EDECEĞİNİZ SİZE BAĞLI"

"Benim okuduğum yıllar çok daha zordu. Siz bana göre daha şanslısınız. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, bugün şartlar daha iyi olmasına rağmen rekabet daha sıkı. Bu sıkı rekabet ortamında başarılı olmak için çok çalışmanız gerekiyor. Tesadüfen başarı olmaz. Gayret edip çalışırsanız Allah mutlaka karşılığını verecektir. Başarı da başarısızlık da size çok yakın. Hangisini elde edeceğiniz tamamen size bağlı" diyen Başkan Tiryaki, anne baba duasının önemine de değindi.

"ÇOK KİTAP OKUYUN, AZ TV İZLEYİN, ERKEN YATIN, ERKEN KALKIN"

Bugün dünyanın en güçlü devletlerinin bilgiyi elinde tutan devletler olduğunu belirten Başkan Tiryaki, mutlaka çok kitap okuyun, az TV izleyin, erken yatın, erken kalkın, mutlaka hobileriniz olsun, sanatla ve sporla ilgilenin diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Bugün gençlerin cep telefonlarını, tabletleri elinden düşürmediğini de belirten Tiryaki, "İnternet ve sosyal medyaya da mutlaka sınır koyun, tertemiz zihinlerinizi lüzumsuz bilgilerle kirletmeyin" dedi.

Konuşmasının ardından öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Tiryaki, okulun bazı ihtiyaçlarını giderme sözü verdi. Okuldan ayrılırken öğrencilerin tezahüratları ile uğurlanan Başkan Tiryaki fotoğraf ve imza isteklerini de kırmadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim