• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Öğrencilerden Başkan Demircan’a Sürpriz Talep

Öğrencilerden Başkan Demircan’a Sürpriz Talep
"Okulda Buluşalım" programları çerçevesinde Orbay İlkokulu'nda öğrenci veli ve öğretmenler ile bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah...

"Okulda Buluşalım" programları çerçevesinde Orbay İlkokulu'nda öğrenci veli ve öğretmenler ile bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a 4'üncü sınıf öğrencileri sürpriz yaparak, taleplerini maddeler halinde sıraladı.

'Okulda buluşalım" projesi kapsamında ziyaret ettiği öğrencilerin taleplerini yerine getirerek çocukların gönlünde taht kuran Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, son olarak Orbay İlkokulu ve Ortaokulu'na misafir oldu. Öğrencileri selamladıktan sonra veli, öğretmen ve mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Demircan, okul müdürü, okul aile birliği, meclis üyeleri, muhtar ve velilere söz verdi. Velilerden söz almak isteyen var mı? diye sorulduğunda toplantıya katılan 4 minik öğrenci mikrofonu alarak Başkan Demircan'dan sırayla taleplerini sıraladılar.

İSTEKLERİNİ MADDELER HALİNDE DİLE GETİRDİLER

Başkan amcaya sürpriz yapan, Orbay İlkokulu 4-F sınıfı öğrencileri Miraçhan, İrem, Eren ve Arda isteklerini yazdıkları bir mektupla dile getirdiler. Öğrencilerin maddeler halinde dile getirdikleri istekleri arasında; Vialand gezisi olmak üzere, okul bahçesine ağaçlandırma ve çiçeklendirme, öğrenciler için yılsonu eğlencelerinin düzenlenmesi, öğrencilerin belediye tarafından sinema ve tiyatroya götürülmesi, okulun spor salonundaki malzemelerin yenilenmesi ve kaynaştırma sınıfında okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi bulunuyor.

"SİZ İSTERSİNİZ DE BEN YAPMAZ MIYIM"

Çocukların taleplerini can kulağı ile dinleyen Başkan Demircan, öğrencileri yanına çağırarak yanaklarından öpüp, "Siz istersiniz de ben yapmaz mıyım" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Hemen çocukların yanında ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine verdiği talimat ile öğrencilerin maddeler halinde başkan amcalarından istemiş olduğu talepleri yerine getirilmesini istedi.

"BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ"

Öğrencilerden Miraçhan, Başkan Demircan'ın çocukları çok sevdiğini bildiklerini söyleyerek şunları söyledi. "Başkanımızı çok seviyoruz. Çünkü bize ne söz verdiyse hepsini yerine getiriyor. Biz de okulumuza geleceğini biliyorduk. O yüzden biz de isteklerimizi yazdığımız bir mektupla kendisine ilettik. Başkanımızda taleplerimizin yerine getirileceğini söyledi. Çok mutluyuz" dedi.

Öğrencilerden Başkan Demircan’a Sürpriz Talep

Öğrencilerden Başkan Demircan’a Sürpriz Talep

Öğrencilerden Başkan Demircan’a Sürpriz Talep

Öğrencilerden Başkan Demircan’a Sürpriz Talep

Öğrencilerden Başkan Demircan’a Sürpriz Talep

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim