• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Öğrencilerden anlamlı proje

Öğrencilerden anlamlı proje
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Mustafa Kurtuluş ve öğretmenleri Yurdaer Altınöz'ün öncülüğünde...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Mustafa Kurtuluş ve öğretmenleri Yurdaer Altınöz'ün öncülüğünde anlamlı bir proje başlattılar.

Öğrenciler, "Biz Kardeşiz" adını taşıyan sosyal bir projele; kardeş okul olarak belirledikleri anaokuluna kendi cep harçlıklarıyla satın aldıkları oyuncakları hediye ettiler.

Balıkesir Valiliği'nin il genelinde sürdürdüğü BENGİ Projesi'ne de dahil edilen faaliyet kapsamında öğrencilerin bu anlamlı projelerine okulun Aile Birliği, okul idaresi, öğretmen ve velilerin de destek verdikleri öğrenildi.

'Biz Kardeşiz" Projesiyle ilgili muhabirimizin sorularını yanıtlayan Proje Sorumlusu Öğretmen Yurdaer Altınöz, " Öğrencilerimizin ilgisi dayanışma paylaşım değerlerimiz açısından çok mutlu edici. Kendileriyle gurur duyuyoruz" dedi.

Okul Müdürü Mustafa Kurtuluş ise yaptığı açıklamada, öğretmen Yurdaer Altınöz'ün öncülüğünde başlatılan projenin okul bünyesinde veliler ve öğretmenlerinde verdiği destekle kısa bir süre içinde büyüdüğünü anlattı.

Öğrencilerin evlerindeki eski fakat kullanılabilir durumdaki oyuncaklarının yanı sıra kendi cep harçlıklarıyla da satın alınan yeni oyuncakları Ayvalık'ın kırsal mahallelerindeki okulların anasınıflarıyla, anaokulu öğrencilerine dağıtacaklarını kaydeden Müdür Kurtuluş, "Çocuklarımızın paylaşımı ve kardeşlik duygularını içselleştirmesi adına başlatılan projeyle, yüzlerce ihtiyaç sahibi ana sınıfı öğrencilerini sevindirmiş olacağız. Kırsal mahallelerde birçok minik evladımızın belki de ilk kez kendisine ait bir oyuncağı olmuş olacak. Ben, okul müdürü olarak böylesi bir projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrencilerimi en kalbi duygularımla kutluyor, projeye destek veren velilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Öğrencilerden anlamlı proje

Öğrencilerden anlamlı proje

Öğrencilerden anlamlı proje

Öğrencilerden anlamlı proje

Öğrencilerden anlamlı proje

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim