• BIST 9708.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Öğrencilerden anlamlı proje

Öğrencilerden anlamlı proje
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Meslek Yüksekokulu, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği programı öğrencileri, örnek...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Meslek Yüksekokulu, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği programı öğrencileri, örnek bir çalışmayla, Ereğli'ye bağlı Ramazanlı İlkokulu'nda çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

Erdem Kılıçaslan, Mücahit Çakır; Selda Serin ve Büşra Emiroğlu'ndan oluşan proje ekibi, "Bu Okul Hepimizin" adı altındaki sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ramazanlı Köyünde bulunan İlkokulun hasarlı durumdaki istinat duvarını yeniden inşa etti.

Öğretim Görevlisi Samet Uyar'ın proje danışmanlığında gerçekleştirilen çalışma kapsamında öğrenciler okulun dış cephe boyasının yenilenmesini sağladı.

Proje ekibinden Erdem Kılıçaslan, Ramazanlı Köyü ilkokulunun giriş kapısı tarafında bulunan istinat duvarının çökmesi ve zamanla aşınıp yıpranması sonucu, özellikle kış aylarında giriş bölümünün kar ve yağmur suyuyla dolduğunu gördüklerini söyledi. Kılıçaslan, "Bunu engellemek ve öğrencilerin rahat eğitim almaları için okulun istinat duvarının yeniden yapılması için çalışma başlattık. Aynı zamanda okulun dış cephesinin boyanması çalışmasını da üstlendik. Bu arada okulun bahçesinde başlatılmış ama tamamlanamamış parke çalışmasının tamamlanması gerektiğini gözlemledik. Çalışma kapsamında 20 metre uzunluğunda, 2 metre 20 santim yüksekliğinde bir istinat duvarı yapıldı. Okulun dış cephesini su bazlı silikon dış cephe boyasıyla boyadık. Köylüler istinat duvarını yapacak ustanın bulunmasında yardımcı oldu. Dış cephe boyasının yapılması için de Yıldız Erkek Öğrenci yurdundan destek aldık. Parke taşının altındaki cüruf malzemesini Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başel'in desteğiyle Erdemir'den temin ettik. Katkı veren herkese ekibim adına çok teşekkür ediyorum."

Öğrencilerden anlamlı proje

Öğrencilerden anlamlı proje

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim