• BIST 9524.59
  • Altın 2488.161
  • Dolar 32.533
  • Euro 34.6453
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Öğrenciler Şubat Tatilinde Spor Yapacak

Öğrenciler Şubat Tatilinde Spor Yapacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan yarıyıl tatilini spor yaparak değerlendirmek isteyen öğrenciler için "Tatil Tutkun, Spor Coşkun Olsun"...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan yarıyıl tatilini spor yaparak değerlendirmek isteyen öğrenciler için "Tatil Tutkun, Spor Coşkun Olsun" Projesi Oltu'da da hayata geçti.

Kalkınma Bakanlığı 2015 yılı SODES Programı tarafından desteklenip Erzurum Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Tatil Tutkun, Spor Coşkun Olsun" Projesi kapsamında Oltu'daki öğrencilere spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Oltu İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen programla ilçe bünyesinde faaliyet gösteren ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretim gören öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

Oltu İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Gençlik Spor Müdürü Ömer Bektaş, "Spor yapmak yaşam kalitesini artırır. Spor yapan çocuklar, enerjilerini sporla boşalttıkları için dersin başına oturduklarında daha verimli çalışır ve boşa vakit geçirmezler" dedi.

Öğrencilere badminton, tekvando, masa tenisi, güreş, futbol, basketbol, voleybol, hentbol sporlarına yönelik malzeme dağıtılırken İlçe Spor Müdürü Ömer Bektaş, "Birçok spor dalında müdürlüğümüz bünyesinde kurslarımız devam etmektedir. Ayrıca yarıyıl tatili boyunca yeni kurs kayıtları da yapılacaktır ve kurslarımız ücretsizdir" dedi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin'in de iştirak ettiği programda Kaymakam Zengin öğrencilere kendi elleriyle spor malzemesi dağıttı.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Zengin, "Bu proje sayesinde yoğun bir eğitim döneminden sonra yarıyıl tatiline çıkacak olan öğrencilerimize bir nevi hızlandırılmış spor eğitimi verilecek. Öğrencilere spor bilincinin kazandırılmasının yanı sıra bu süreçte öğrenciler hem spor yapacak hem de dinlenerek yarıyıl tatilini geçirmiş olacaklar" diye konuştu.

Programda öğrencilere; eşofman, t-shirt, spor ayakkabısı, masa tenisi raketi, badminton raketi, güreş ayakkabısı ve mayosu, futbol forması, futbol, basketbol, voleybol ve hentbol topundan oluşan bir dizi spor malzemesi dağıtıldı.

Bu arada Masa tenisinde il birincisi olan Oltu İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesi takımına eşofman ve spor ayakkabısı, yine Voleybol da İl birincisi olan Anadolu Lisesi voleybol kız takımına eşofman, masa tenisi masası ve voleybol topu hediye edildi.

Program sonunda İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü ile bir süre masa tenisi oynadı.

Öğrenciler Şubat Tatilinde Spor Yapacak

Öğrenciler Şubat Tatilinde Spor Yapacak

Öğrenciler Şubat Tatilinde Spor Yapacak

Öğrenciler Şubat Tatilinde Spor Yapacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim