• BIST 9679.8
  • Altın 2487.92
  • Dolar 32.42
  • Euro 34.4592
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 20 °C

Öğrenciler İçin Halı Saha Yapılacak

Öğrenciler İçin Halı Saha Yapılacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, katıldığı kariyer günleri programında öğrencilerle bir araya gelerek öğrencileri sevindiren...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, katıldığı kariyer günleri programında öğrencilerle bir araya gelerek öğrencileri sevindiren müjdeyi verdi.

Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programına katılan Başkan Nihat Çiftçi, öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı. Sohbet havasında geçen programda öğrenciler Başkan Nihat Çiftçi'ye sorularını yöneltti. Öğrencilere okulun bahçesine halı saha müjdesi veren Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak gençleri geleceğe hazırlayacaklarını ve buna yönelik projeler geliştirdiklerini ifade etti.Başkan Nihat Çiftçi, gençliği önemseyen bir yapıda bir belediye olduklarını belirterek, "Okul Müdürümüzün talebi üzerine okul bahçemizde inceleme yaparak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapacağımız halı sahanın talimatlarını verip yapımına başlayacağız inşallah. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerle bu tür birliktelikleri önemsiyoruz. Çünkü ülkemizin ve şehrimizin geleceği sizlersiniz. Sizlerin mutlu olması bizler için çok önemli. Şehirlerin güzelleşmesi birlik ve beraberlikten geçer. Kentleri ayakta tutan saygı, sevgi ve hoşgörüdür" dedi.

GENÇLERİMİZİ SPORLA BULUŞTURACAĞIZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin gençliği önemseyen bir yapı olduğunu söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Bu anlayışı kadrolarımıza yüklüyoruz. Allah'ın izniyle her mahalleye gençlik merkezlerimiz, spor merkezlerimiz ve kütüphaneler yapıp sizlerin hizmetine vereceğiz. Bütün gençlerimizin kullanımında olacak ve bundan faydalanmaları için elimizden gelen bütün özveriyi sergileyeceğiz. Ayrıca spor branşlarında gençlerimizi yetiştirerek lisanslı bir sporcu adayları yapacağız. Bir çok kamu kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa çalışıp gençlerimiz geleceğe bir adım daha hazırlamış olacağız" şeklinde konuştu.

Öğrenciler İçin Halı Saha Yapılacak

Öğrenciler İçin Halı Saha Yapılacak

Öğrenciler İçin Halı Saha Yapılacak

Öğrenciler İçin Halı Saha Yapılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim