• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Öğrenciler Hafta Sonları Genç Komek’te

Öğrenciler Hafta Sonları Genç Komek’te
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya merkez ve ilçelerde açtığı Genç KOMEK Bahar Okulu'nda kayıtlar başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya merkez ve ilçelerde açtığı Genç KOMEK Bahar Okulu'nda kayıtlar başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Genç KOMEK bünyesinde açtığı Bahar Okulu kayıtları 15 Şubat Pazartesi günü başlıyor. 26 Şubat tarihine kadar devam edecek kayıtlar için ön başvurular www.komek.org.tr adresinden yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, öğrencilerin derslerine destek olmak ve boş zamanlarında yararlı bilgiler almaları için açılan Genç KOMEK'lerde hafta sonları Kuran'ı Kerim, değerlerimiz eğitimi, Arapça, İngilizce ve yüzme dersleri verildiğini hatırlattı. KOMEK bünyesinde Genç KOMEK'in Yaz, Güz ve Bahar Okulları ile gençlerle buluştuğunu ve yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Akyürek, "Genç KOMEK, öğrencilerimizin okullarda öğrendiklerini pekiştirmeleri açısından önemli bir destek olmuştur. Geleceğimiz olan gençlerimizin milli manevi değerlere sahip, donanımlı, modern dünyayla uyumlu olarak yetişmelerini önemsiyor ve eğitim çalışmalarımızı bu yönde genişletiyoruz" dedi.

BAŞVURULAR INTERNETTEN

Kur'an-ı Kerim ve değerlerimiz eğitiminin zorunlu, yüzme, spor, Arapça ve İngilizce derslerinin seçmeli olarak verileceği Genç KOMEK Bahar Okulu'nda kız ve erkek öğrenciler ayrı dersliklerde eğitim alacak. Öğrenci grupları, yaşlarına ve Kur'an-ı Kerim dersi okuma seviyelerine göre oluşturulacak. Öğrencilerin ücretsiz olarak katılabileceği Genç KOMEK'ler; Konya merkezde Karatay, Mengene, Meram, Mümine Hatun ve Selçuklu Hanımlar Lokalleri (ASEM), Dumlupınar, Büyük Aymanas, Bosna, Gödene, Araplar kurs merkezleri ile Akşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Doğanhisar, Ereğli, Ilgın, Karapınar, Yalıhüyük, Yunak, Güneysınır, Sarayönü ve Seydişehir'deki kurs merkezlerinde kayıt alıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Genç KOMEK bünyesinde açtığı Bahar Okulu kayıtları 15 Şubat Pazartesi günü başlıyor. 26 Şubat tarihine kadar devam edecek Genç KOMEK'lere katılmak isteyen 8-16 yaş arası öğrenciler, www.komek.org.tr adreslerinden online başvuru yapabilecek.

İLÇELERDEKİ KOMEK KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Hanım Lokallerinin yeni dönemi 13 Şubat itibariyle eğitimlere başlarken; 16 ilçedeki kurs merkezleri ile Ilgın ve Ereğli'deki hanımlar lokaline kayıtlar 19 Şubat akşamına kadar devam edecek.

Öğrenciler Hafta Sonları Genç Komek’te

Öğrenciler Hafta Sonları Genç Komek’te

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim