• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Öğrenciler Almanya Yolcusu

Öğrenciler Almanya Yolcusu
2015 yılında 16 kişilik bir öğrenci kafilesiyle Almanya'ya giden Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016 yılında da 30 kişilik bir öğrenci kafilesini...

2015 yılında 16 kişilik bir öğrenci kafilesiyle Almanya'ya giden Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016 yılında da 30 kişilik bir öğrenci kafilesini daha Erasmus (+) projesi kapsamında Almanya'nın Hamburg şehrine götürüyor.

Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Çetin ve Gemi Makineleri Öğretmeni Mustafa Bozkurt" la birlikte bilgi beceri ve tecrübelerini artırmak amacıyla 3 hafta sürecek eğitim için Almanya'ya hareket edecek 30 kişilik öğrenci grubu için okulda tören düzenlendi.

Törene okul öğrenci, öğretmen ve velileri katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Ömer Yahşi yaptığı açıklamada "Almanya'ya gidecek öğrencilerimizin okulumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu üç haftalık sürede okulumuzdaki eğitimle Avrupa'da verilen eğimi karşılaştırma imkânı bulacaklar ve bunu da en iyi şekilde değerlendireceklerine inandığını belirtmek istiyorum" dedi.

Avrupa'ya gidecek olan öğrencilere pasaportları törenle veren Müdür Ömer Yahşi, Avrupa yolcusu öğrenci ve öğretmenlere iyi yolculuklar diledi. Öğrenciler arkadaşlarını alkışlarla uğurladılar.

Müdür Yardımcısı Ahmet Çetin ise yaptığı açıklamada "Öğrencilerimizin dünya denizciliğinde büyük bir yere sahip Hamburg kentindeki liman işletmelerini ve kurumlarını ziyaret ederek oradaki işleyişi yerinde görecek olmaları öğrencilerimiz için büyük bir şans. Ve her yıl yirmi otuz öğrencimize bu şansı verdiğimiz için de çok mutluyuz. Umarım öğrencilerimiz de bu fırsatı iyi değerlendirir ve yararlanırlar" diye konuştu.

Proje Koordinatörü Mustafa Bozkurt ise "Okulumuz bölgede artık projeci okul olarak tanınıyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Bizler öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çabalıyoruz. Okulumuzdaki eğitimlerini onları Avrupa'ya götürerek pekiştirmiş oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında öğrenciler yarın yola çıkacaklar.

Öğrenciler Almanya Yolcusu

Öğrenciler Almanya Yolcusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim