• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Öğrenciler, 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında Canlı Yayın Deneyimi Yaşadı

Öğrenciler, 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında Canlı Yayın Deneyimi Yaşadı
Başlayan 23 Nisan kutlamaları kapsamında 23 bölgeden gelen çok sayıda çocuk, bir televizyon programının canlı yayınına katıldı.

Başlayan 23 Nisan kutlamaları kapsamında 23 bölgeden gelen çok sayıda çocuk, bir televizyon programının canlı yayınına katıldı. Öğrenciler kamera kullanmanın da deneyimini yaşadı.

7'den 70'e Gönül Köprüsü projesine katılan öğrenciler 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Vizyon 58 Tv'nin canlı yayın konuğu oldular. 23 bölgeden etkinlikler için getirilen çok sayıda öğrenci canlı yayın kameralarını kullanıp, reji odasına girerek yönetmen koltuğuna da oturdu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, "Sarıyer Belediyesi olarak Anadolu'nun bir çok yerinden ve yurt dışından toplam 23 bölgede çocuklarımızı konuk ederek barışa çağrıda bulunuyoruz. Ortaköy Rotary Kulübü ve Vizyon 58 Tv işbirliğinden dolayına belediyem adına çok teşekkür ediyorum. Şuan tüm dikkatimizi ve enerjimizi belediye başkanımız Şükrü Genç Bey'in direktifleri doğrultusunda bu proje için seferber etmekteyiz. Bir hafta sürecek etkinliklerde her gün birbirinden farklı programla kutlanacak. 23 Nisan Şenliği kapsamında Sarıyer Belediyesi olarak tam 366 öğrenciyi ağırlayacağız" dedi.

Vizyon 58 Tv İstanbul Temsilcisi Esra Polat ise "Böyle güzel bir projeye destek veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem'e çok teşekkür ederim. Sarıyer Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 23 Nisan çocuk şenliği projesi kapsamında İstanbul'a ilk defa gelen öğrencileri stüdyolarımızda canlı olarak konuk aldık. Onların duygularını paylaştık, 23 Nisan'ı konuştuk, kendilerine imkanlar dahilinde yardımcı olduk. Bu projede ayrıca Melek Yıldız ve Sabri Güçdemir Bey'e de çok teşekkür ediyorum" dedi.

"ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETTİĞİ EN GÜZEL BAYRAM"

Ortaköy Rotary Kulübünün geçmiş dönem başkanı Melek Yıldız da "16. yaptığımız 7'den 70 Gönül Köprüsü projesinde bu sene konuklarımız Sivas'tan kendi memleketimden oldu. Sarıyer Belediyesi iş birliğiyle birlikte getirdiğimiz bu çocuklarımız ile güzel bir hafta geçireceğiz inşallah" dedi. Türk Milleti'nin bayramını kutladığını belirten kulübün geçmiş dönem başkanlarından Sabri Güçdemir'de Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği dünyanın en güzel bayramlarından birisi 23 nisan olduğunun çünkü çocukların kendilerinin geleceği olduğunu söyledi.

Öğrenciler, 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında Canlı Yayın Deneyimi Yaşadı

Öğrenciler, 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında Canlı Yayın Deneyimi Yaşadı

Öğrenciler, 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında Canlı Yayın Deneyimi Yaşadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim