• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Öğrenci Kariyer Günleri

Öğrenci Kariyer Günleri
Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin Öğrenci Kariyer Günleri devam ediyor.

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin Öğrenci Kariyer Günleri devam ediyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile OSB'de faaliyet yürüten firma yetkililerini bir araya getiren projede ikinci toplantı gerçekleştirildi.

Plastik ambalaj atığı geri dönüşüm ve üretimi alanında faaliyet gösteren Edip Ambalaj'ın sahibi Mehmet Salih Nalbantoğulları öğrencilere fabrikasını tanıtırken, başarılı olma yolunda izlenmesi gereken düşünce ve stratejik planlamalar hakkında hayat dersi verdi.

İş adamı Mehmet Nalbantoğulları "Fabrikamızda görevli arkadaşlarımız sizlerle bir araya geleceklerini söylediklerinde çok mutlu oldum. Ben Tavşanlı'da yaşamıyorum ama sırf sizlere hitap etmek için hazırlanıp okulunuzun yolunu tuttum. Büyük bir heyecan yaşadım. Çünkü bu ülkenin kalkınmasında siz gençlerin payı büyük olacak. Bize de sizlere tecrübelerimizi aktarmak düşüyor. İşte bu yüzden heyecanım var. Ne iş yaptığınız, nerede çalıştığınız mühim değil. İşinizi sahiplenip, en iyisini yapma gayretinde olursanız, gelişime açık disiplini elden bırakmazsanız mutlaka başarılı olacaksınız demektir. Tabii ki başarıya giden yolda bir takım sorunlar, krizler yaşanacaktır. Hayatın hiçbir alanı toz pembe olmuyor. Bu durumlarda aklını kullanan, stratejik planlamasını iyi yapanlar başarısına başarı ekleyecektir. Bugün öğrencisiniz. O zaman derslerinize odaklanacak, yapacağınız işi en iyi şekilde öğreneceksiniz. Yarın iş hayatında da bu öğrendiklerinizi pratiğe dökerek zaman zaman hatada yapsanız en iyisinin peşinden koşacaksınız. İşte o zaman başarılı ve mutlu bireyler olacağınızdan şüpheniz olmasın. Böyle bir projeye imza atan Tavşanlı Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu

Konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Edip Ambalaj'ın sahibi Mehmet Salih Nalbantoğulları'na Tavşanlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Solmaz ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Faideci günün anısına hediyeler taktim etti. (EFE)

Öğrenci Kariyer Günleri

Öğrenci Kariyer Günleri

Öğrenci Kariyer Günleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim