• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Oğlunu Öldüren Baba, İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı

Oğlunu Öldüren Baba, İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı
Kastamonu'da, alkollü halde otomobilini isteyen oğlunu silahla öldüren baba, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Kastamonu'da, alkollü halde otomobilini isteyen oğlunu silahla öldüren baba, ilk kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan baba "Dededen kalma silahı almaya çalışınca aramızda boğuşma oldu. Bu esnada silah ateş aldı ve oğlum öldü. Olaydan dolayı çok üzgünüm" dedi.

Olay, 30 Ağustos 2015 tarihinde Kastamonu'nun İsmailbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, alkollü olan Turan Odacı, babası Burhan Odacı'dan otomobilini istedi. Oğlunun alkollü olmasından dolayı aracını vermek istemeyen baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba Burhan Odacı, kavga esnasında yanındaki silahın ateş alması sonucu oğlu Turan Odacı'nın ölümüne neden oldu.

Bunun üzerine, hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Burhan Odacı, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada söz alan Burhan Odacı, yaşanan olaydan dolayı çok pişman olduğunu belirterek, "Olayın olduğu gün, bir akrabamızın düğünü vardı. Düğünde oğlum, çok fazla alkol almıştı. Eve gelince benden, alkollü bir şekilde arabayı istedi. Ben de oğluma zarar gelmesin diye arabayı vermek istemedim. Bunun üzerine tartışma çıktı, oğlum eline taş alıp, bizlere atmaya başladı. Annesinin ve benim üzerime yürüdü. Düğünden geldiğimiz için yanımda, dedemden kalmış silah vardı. Silahı almaya çalışınca aramızda boğuşma oldu. Bu esnada silah, yanlışlıkla ateş aldı ve oğlum öldü" dedi.

Oğlunun sürekli kendisini rahatsız ettiğini ve olay çıkardığını söyleyen Burhan Odacı, "Arabayla 5-6 kere kaza yaptı. Ehliyeti yoktu. Polis, 5 yıl süreyle ehliyetine el koymuştu. Ceza makbuzları da evde birikmişti. Her gece eve gelip, alkol almaya gidiyordu. Ayrıca uyuşturucu da kullanıyordu. Sürekli benden alkol ve uyuşturucu parası istiyordu. Oğlumuz sıkıntılı birisiydi. Olaydan dolayı çok üzgünüm" diye konuştu.

Duruşmaya katılan Turan Odacı'nın annesi Şükriye Odacı ise, oğlunun sıkıntılı birisi olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Olayın olduğu gece, araba yüzünden kavga çıktı. Ben, beyin kanaması geçirdim. Hasta bir kadınım. Beni, yakamdan tutup, yola savurdu. İçkiliydi, ayakta bile duramıyordu. Ne yaptığını bilmiyordu. Babası arabayı vermeyince eline taş alıp, bize atmaya başladı. Arabanın camlarını kırdı, tekmeledi. Eşimden tabancayı almaya çalışırken bir anda tabanca ateş aldı. Oğlumuz sıkıntılı birisiydi, eşim çok sabretti."

Sanıkları da dinleyen mahkeme heyeti, otopsi raporunun gelmemesi ve dosyadaki diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 27 Şubat 2016 tarihine erteledi.

Oğlunu Öldüren Baba, İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı

Oğlunu Öldüren Baba, İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim