• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Odunpazarı Belediyesi Vatandaşla İç İçe

Odunpazarı Belediyesi Vatandaşla İç İçe
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ve verimli olarak anlatılması için halkla iç içe toplantılar düzenliyor.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ve verimli olarak anlatılması için halkla iç içe toplantılar düzenliyor.

Farklı mahallelerde yapılan toplantıların ilki Emek Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Emek Mahallesi'nde yapılan toplantıya, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Mahalle sakinlerinin isteklerini rahatlıkla ifade edebilmelerine olanak sağlayan toplantılarda, vatandaşlarla birebir görüşme fırsatı bulan belediye yetkilileri, Odunpazarı Belediyesi'nin Emek Mahallesi'nde gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı.

20 YILDIR YAPILMAYAN YERLER YAPILDI

Gerçekleştirilen toplantıda Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Odunpazarı Belediyesi'nin yeni dönemde Emek Mahallesi'nde yaklaşık 26 sokakta asfaltlama çalışması yapıldığını ifade etti. Yetkililer, ayrıca Emek Mahallesi'nde 20 yıldır çalışma yapılmaya yerlerde çalışma yapıldığını ifade etti.

EMEK YEŞİLLENİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ise, Emek Mahallesi'ne 610 metrekare yeşil alan çalışması yaptıklarını, 6 bin 393 metrekare park ıslah çalışması yapıldığını, 1 adet yeni çocuk oyun alanı ve 2 adet parka spor aletlerinin yerleştirildiğini ifade etti.

EMEK'TE KÜTÜPHANE, HALK VE GENÇLİK MERKEZİ İLE PSİKOLOG HİZMETİ

Belediye yetkilileri ayrıca yaptığı açıklamada, Emek Mahallesi'ne yeni bir Zabıta Merkezi yaptıklarını belirtti. Belediye bünyesinde bulunan bazı müdürlüklerin, Halk ve Gençlik Merkezi'nin ve Kütüphane'nin bulunduğu bir binayı da Emek Mahallesine kazandırdıklarını ifade eden yetkililer, Emek'te bulunan Sosyal Hizmet Binası'nda Kadın ve Aile Müdürlüğü'ne bağlı "Ücretsiz Psikolojik Danışma Hizmeti" verildiğini kaydetti.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Odunpazarı ilçesinin geleceği açısından büyük önem taşıyan projeleri de vatandaşlarla paylaşan belediye yetkilileri, vatandaşların dilek ve isteklerinin en etkin şekilde çözülmesi ve vatandaşları en iyi şekilde anlayabilmek için mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belediye yetkilileri, mahalle sakinleri ile bir araya gelip bu tür toplantıların devam edeceğini aktarıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim