• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Ödül gecesinde Robert Davi performansı sürprizi

Ödül gecesinde Robert Davi performansı sürprizi
53. Uluslararası Antalya Film Festivalinin kapanış gecesinde aynı zamanda bir caz vokalisti olan Amerikalı usta oyuncu Robert Davi, geceye performansıyla renk...

53. Uluslararası Antalya Film Festivalinin kapanış gecesinde aynı zamanda bir caz vokalisti olan Amerikalı usta oyuncu Robert Davi, geceye performansıyla renk katacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 53. Uluslararası Antalya Film Festivali, bir haftalık sinema şölenini unutulmaz bir geceyle noktalayacak. Ulusal ve uluslararası kategorilerde Altın Portakal'ların sahiplerini bulacağı tören, dünya sinema yıldızlarını ağırlarken bir de çok özel bir performansa sahne olacak. Amerikalı usta oyuncu ve caz vokalisti Robert Davi, Expo 2016 Kongre Merkezi'nde düzenlenecek gecede çok özel bir performans sergileyecek.

Çok yönlü sanatçı Robert Davi; aktörlüğün yanı sıra senarist, yönetmen, yapımcı ve caz vokalistliği şapkaları da taşıyor. İtalyan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Davi, Hofstra Üniversitesi'nde drama okuduktan sonra New York'ta efsanevi oyuncu koçu Stella Adler ile çalıştı. 100'den fazla filmde rol alan oyuncu, televizyon dizileriyle başlayan kariyerinde beyazperdede, bir aile komedisi olan "TheGoonies" ile fark edilmeye başladı. "Zor Ölüm" (Die Hard - 1989) ve "007: Öldürme İzni" (007: LicencetoKill - 1989) ile yıldızı parlayan Davi, aksiyon ve macera filmlerinin aranan yüzü oldu. Sinemada MarlonBrando, ClintEastwood, Arnold Schwarzenegger, Benicio del Toro, James Franco, CatherineZeta-Jones, Bruce Willis ve RobertoBenigni gibi isimlerle çalışan oyuncu, iki filmde de yönetmen koltuğuna oturdu: Yazıp yönettiği ve ChazzPalminteri ve Peter Bogdanovich ile başrolleri paylaştığı, 2007 tarihli "TheDukes" ve bir aile filmi olan, 2010 yapımı "Magic". Ünlü oyuncu, 2000'lerin başından itibaren de 6 filmin yapımcılığını üstlendi.

Okul yıllarında başlayan müzik ilgisini ise 2011'de profesyonel kulvara taşıyan Davi'nin ilk albümü "DaviSings Sinatra- On the Road toRomance", Billboard caz listesinde haftalarca zirvede yer aldı.

Ödül gecesinde Robert Davi performansı sürprizi

Ödül gecesinde Robert Davi performansı sürprizi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim