• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Ödemiş’te 170 Bin Metrekarelik Alan Kilit Taşla Kaplandı

Ödemiş’te 170 Bin Metrekarelik Alan Kilit Taşla Kaplandı
Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, 2015 yılı içerisinde Ödemiş genelindeki 99 mahallede 170 bin metrekarelik kilit taş kaplaması yaptıklarını...

Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, 2015 yılı içerisinde Ödemiş genelindeki 99 mahallede 170 bin metrekarelik kilit taş kaplaması yaptıklarını açıkladı.

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı ve İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran, geçtiğimiz günlerde Bütünşehir Yasası sonrası belediyeler arası hizmet karmaşası yaşandığını, ufak bir düzenleme için bile defalarca kapı çaldıklarını ve yeterli hizmet alamadıklarını iddia etmişti. Bu açıklamalara Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur'den yanıt geldi.

Ödemiş'in en kalabalık ikinci mahallesi olan İnönü Mahallesi'ndeki üç cadde ve sokakta 15 bin metrekarelik kilit taş kaplaması yaptıklarını aktaran Urtimur, "Kentimizin ana hüviyeti olan cadde ve sokaklarda kilit taş çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Bu kapsamda geride kalan son iki yılda farklı mahallelerimizde düzenlemeler yaptık. İnönü Mahallesi bu mahallelerin başında ilk sırada yer alıyor. Sefa Sokak'ta 5 bin metrekare, Lise Caddesi'nde 6 bin metrekare, Şehit Ali Yücel Caddesi'nde 4 bin metrekare olmak üzere 15 bin metrekarelik kilit taş kaplaması gerçekleştirdik. Bu sokak ve caddelerimizin görünümü komple değişti. Bunun yanında en çok kaldırım düzenlemesi de İnönü Mahallesi'nde yapılmıştır" dedi.

Köy iken mahalleye dönüşen yerlerde ortalama bin metrekare kilit taş düzenlemesi yapıldığı ifade eden Mehmet Urtimur, "Kentimizin en kalabalık ikinci mahallesi olan İnönü Mahallesi ihtiyaca göre bu düzenlemelerden en iyi biçimde yararlanmıştır. Ödemiş'in 99 mahallesinde 2015 yılında yapılan kilit taş kaplaması da 170 bin metrekareye ulaşmıştır. Halihazırda Atatürk Mahallemizin Yarbay Caddesi ve civarında kilit taş çalışmalarımız devam ediyor. Hem modern bir görünüm arz etmesi, hem de tamiratlarla ilgili kolaylık sağlaması nedeniyle kilit taş çalışmalarımız 2016 yılında da kentimizin tüm mahallelerinde ihtiyaç durumuna göre devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim