• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Ödemiş’e Doğalgazın İlk Kaynağı Bakan Yıldırım’dan

Ödemiş’e Doğalgazın İlk Kaynağı Bakan Yıldırım’dan
İZMİR (İHA) – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in Ödemiş ilçesini doğalgazla buluşturan ilk kaynağı yaptı.

İZMİR (İHA) – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in Ödemiş ilçesini doğalgazla buluşturan ilk kaynağı yaptı. "Hayırlı olsun" diyen Bakan Yıldırım, "Doğalgazın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Önümüzdeki yıl sonuna kadar Ödemiş'te doğalgaz her eve girecek" dedi.

Ödemiş'in doğalgazla buluşmasında ilk kaynağı yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ödemişlilerle bir araya geldi. İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti İzmir Milletvekilleri ve halkın katıldığı ilk kaynakta konuşan Yıldırım, "İki gün önce Osman Gazi Köprüsü'nü tamamladık. Onu yaşatmak onun torunlarının boynunun borcudur bizde bu borcu ödemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'de o kadar şey yapılıyor ki. Bazılarının canı sıkılıyor. Bazıları kıskançlık ve hasetlikten bu duruma bozuluyorlar. Kıskananlar da yaşasınlar ama rahat dursunlar. Önümüze engeller çıkarmasınlar. Kilometrelerce konuşup bir arpa boyu yol yapmayanlardan olmayacağız. Biz tam tersini yapıyoruz. Beydağ, Kiraz, Ödemiş ve Bayındır yolu bir çıkmazdı. Önüme kalın bir rapor getirdiler. Dosyaya bakıp kapattım. Dedim ki trafiği oluşturacak olan yoldur. Yol olmadan trafik nasıl olacak. Önce yol sonra medeniyet sonra trafik oluyor. Şimdi talimat verdim seneye bu yol bitecek. Torbalı'dan girip Kiraz'dan çıkacaksınız. Torbalı Bayındır Ödemiş ve Kiraz tamamdır. Şimdi ise Ödemiş'ten Bozdağ'a selam verip Salihli'ye geçeceğiz. Ödemişten, Beydağ'dan ver elini Nazilli'ye. Bunların projesi yapılıyor. Ödemiş artık İzmir'in merkezi haline gelecek. İzmir yakında merkezi buraya taşımaya kalkarsa şaşmayın. Batıdan doğuya tamamen koridor oluşturacağız. Küçük menderesin o verimli toprakları bir başka olacak" dedi.

"BİZİM İÇİN 4 ŞEY VAZGEÇİLMEZDİR"

Tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrağın vazgeçilmez olduğunu belirten Binali Yıldırım, "Bizim için 4 şey vazgeçilmezdir. Cumhurbaşkanımız Rabia diyor. Tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrak. Ödemiş deyip geçmeyin Ödemiş borcunu İstiklal Harbinde ödemiş bir ilçedir. Bölücülük yapanlar, asker ve polisimizi şehit edenler, çocuk demeden yaşlı demeden masum insanların hayatına kastedenler şunu iyi bilsinler, 78 milyon vatan evladı bu al bayrağın kıyamete kadar en yüksekte dalgalanması için askerdir ve şehit olmaya hazırdır. Onun için bu ahmaklar, bu sevdadan vazgeçsinler enerjilerini boşa harcamasınlar. Eğer bu ülke için söyleyecekleri bir şeyleri varsa beraberlik için fikirlerini ortaya koysunlar. Bu ülke hepimize yeter. Terör örgütün Kürtler diye bir sorunu yok. Kürtlerin PKK diye bir terör örgütü sorunu var. Bunların sırtını sıvazlayanlar ve gaz verenler var. Ama gün gelecek onlar bu milletin yüzüne bakamayacaklar" dedi.

Ödemiş’e Doğalgazın İlk Kaynağı Bakan Yıldırım’dan

Ödemiş’e Doğalgazın İlk Kaynağı Bakan Yıldırım’dan

Ödemiş’e Doğalgazın İlk Kaynağı Bakan Yıldırım’dan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim