• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Obradovic: Oyuncularım iyi iş çıkardı

Obradovic: Oyuncularım iyi iş çıkardı
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Euroleague'de dörtlü finale kalmayı hak eden bir performans ortaya koyduklarını belirtti...

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Euroleague'de dörtlü finale kalmayı hak eden bir performans ortaya koyduklarını belirtti ve oyuncularının iyi iş çıkardıklarını söyledi.

Ülkert Sports Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Bu durumdan çok gurur duyuyorum. Oyuncularımı işaret ediyorum. Çok iyi iş çıkardılar. Final Four öncesinde geçen sezon bir çalışmamız oldu, başkan Aziz Yıldırım ve yönetime teşekkür ediyoruz, bize iyi çalışma şartları sundukları için. Çok oyuncu değişimi oldu geçen seneye göre. Risk aldık. Düşüncelerimize inandık. Takım kadrosunu değiştirdiğimiz için çok mutluyuz çünkü Avrupa'nın 4 takımı arasına girdik. Çok çalıştık. Hikayenin sonu şu ana kadar çok güzel oldu ama oyuncularım her zaman çok daha önemli olacaklar. Real Madrid maçında hazırlıklarımız mükemmeldi. İyi bir seri oynadık. Real Madrid'in oynadıkları başka maçların istatistikleri ile bizim maçların istatistiklerini karşılaştırabilirsiniz. En büyük dileğim Final Four'da herkesin sağlıklı olması." diye konuştu.

Hayatanın en güzel gününü geçtiğimiz günlerde oynadıkları Anadolu Efes maçı öncesinde yaşadığını söyleyen Obradoviç, "Birkaç gün önce Anadolu Efes maçı hayatımın en güzel günlerinden bir tanesiydi. Bu da kulübün bize özel hazırladığı video gösterimi ve taraftarınızın bize desteğiydi. Hayatımın kariyer olarak en güzel gecelerinden birisiydi. İnsanların mutlu olduğunu görmek en güzel duygu ve umarım bu mutluluklar devam eder. Euroleague Final Four maçlarında Berlin'de taraftarlarımız bizi desteklesinler, sporda fair play'in ne olduğunu göstermek için en güzel şekilde bizi desteklesinler." dedi.

Takım kaptanı Melih Mahmutoğlu ise yaptığı açıklamada, "Takımım için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Böyle iyi bir takım ve kulüpte kaptan olmak ve 2 yıl üst üste dörtlü final oynamak önemli." diye konuştu.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim