• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Obradovic: İkinci yarıdaki oyunumuzla maçı kazandık

Obradovic: İkinci yarıdaki oyunumuzla maçı kazandık
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Pınar Karşıyaka karşısında ilk yarıya oranla ikinci yarı çok daha iyi oynadıklarını...

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Pınar Karşıyaka karşısında ilk yarıya oranla ikinci yarı çok daha iyi oynadıklarını ve maçı kazandıklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın FIAT Türkiye Kupası'nda Pınar Karşıyaka'yı 82-72 mağlup ederek finale kaldığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, Karşıyaka'ya karşı oynadıkları bütün maçların hep özel olduğunu belirterek, "Bu akşamda çok zorlu bir maç oldu. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık. Hem kendi savunmamızı hem onların savunmasını çok daha iyi okuduk. İkinci yarıda çok iyi toplar kullandık. Karşıyaka'yı tebrik ediyorum çok iyi bir maç çıkardılar. Oyuncularımız da tebrik ediyorum final maçına kaldıkları için." dedi.

Taraftarlarını da pazar günkü final maçına davet eden Zeljko Obradovic, açıklamasını şöyle tamamladı: "Kendi taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir atmosfere yaptılar. Aynı şekilde Karşıyaka taraftarları da. Herkesi pazar günü final maçına davet ediyorum. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var."

Fenerbahçeli oyuncu Richard Hickman ise "Çok zor bir maç oldu bizim için. Bizde bunun bilinci ile geldik. Karşıyaka ise bize en iyi performansı ile başladı. Bizde sonuna kadar mücadele ettik ve kazandık mutluyuz. Ayrıca bana ne zaman görev verilirse çıkar görevimi en iyi şekilde yaparım." diye konuştu.

UFUK SARICA: BİZE SPORTMENLİK FAULÜNÜ ANLATSINLAR

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca ise, "Bence sert ve zaman zamanda kaliteli maç oldu. Maçın başındaki direncimiz ve oyun düzenimiz oldukça etkileyiciydi. Ama sonra basit hatalar yaptık ve maçın kırılma anı üçüncü periyottu. Fenerbahçe iyi yüzde ile atışlar buldu. Şimdi kadro kalitesi de ortaya çıkıyor. Özellikle Richard Hickman'ın oyuna girmesi maçta belirleyici oldu." dedi.

Hakemlerin çok iyi bir maç yönettiğini belirten Sarıca, "Yalnız ben sportmenlik faulün ne olduğunu merak ediyorum. Onu bize anlatırlarsa bizde önümüzdeki dönemde oyuncularımıza bu şekilde anlatalım ve sertliğe ona göre ayarlayalım, ona göre faül yapalım." şeklinde konuştu.

Pınar Karşıyakalı oyuncu İnanç Koç ise kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim