• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.6924
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Obradovic: “Grupta Çok İyi Durumdayız Ama Henüz Bir Şey Bitmedi”

Obradovic: “Grupta Çok İyi Durumdayız Ama Henüz Bir Şey Bitmedi”
Fenerbahçe'nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, Euroleague'de karşılaşacakları Anadolu Efes karşılaşması için, "Bizim için önemli bir maç. Grupta çok...

Fenerbahçe'nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, Euroleague'de karşılaşacakları Anadolu Efes karşılaşması için, "Bizim için önemli bir maç. Grupta çok iyi durumdayız ama henüz bir şey bitmedi. Yine de bizim için çok önemli bir maç olacak" dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 21. haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşı karşıya geldi. Ülker Sports Arena'da oynanan mücadelede sarı-lacivertli takım 86-64'lük skorla kazandı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında hem fiziksel olarak hem de mental olarak iyi durumda olmadıklarını söyleyen Demir İnşaat Büyükçemkece Başantrenörü Özcan Cıvgın, "Nedenini çok şekilde açıklarız ama ben bunu ilk yarıdaki yaptığımız çıkışa bağlıyorum. Psikolojik ve fiziksel çıkışın sonucunda kupada finale kaldık ve hedefe ulaşılmış gibi duruyor. Bu bizi aşağı çekti. Bugün maça iyi başladık. Eski formumuzdaki gibi başladık. Oyunun başında iyi enerji koyduk. Maalesef 3. periyotta Fenerbahçe sert başlayınca çok koşmamıza rağmen açık verdik. Seyirci coşkusuyla maçta mağlup olduk. Eski enerjimizi, konsantrasyonumuzu koyup inşallah Play-off'a kalacağız" ifadelerini kullandı.

OBRADOVİC: "GRUPTA ÇOK İYİ DURUMDAYIZ"

Zorlu bir maç oynadıklarını söyleyen Fenerbahçe'nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Her zamanki gibi maça hazırlanmak için çok vaktimiz olmadı. Rakibimiz çok agresif oynayan bir takım. Tam saha presiyle çok iyi bir ilk yarı çıkardılar. İkinci yarıda oyunumuzu özellikle savunmamızı tamamen değiştirdik. En önemlisi de bugün rotasyonda hiç kimse 25 dakikadan fazla oynamadı. Bu da ilerleyen maçta çok önemli. Taraftarımıza ve oyuncularımıza galibiyet için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Perşembe günü Anadolu Efes ile oynanacak Euroleague maçı hakkında ise Sırp çalıştırıcı, "Bizim için önemli bir maç. Grupta çok iyi durumdayız ama henüz bir şey bitmedi. Yine de bizim için çok önemli bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

Kadroda bulunmayan Ömer Faruk hakkında gelen bir soru üzerine Zeljko Obradovic, "Kendisiyle ilgili hiç bir şey söylememi hak etmiyor. Bu sadece benim kararım değil. Genel olarak kulübün kararı. Şimdilik ben buradayım ama 2-3 sene sonra burada olacağım belli değil. Bu Fenerbahçe'nin kararı. Büyük bir şans verilmişti ona ama daha fazla konuşmak istemiyorum. Yönetime sorun size cevabı onlar verir" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Hickman ise, "Çok iyi oynamamız gerektiğini biliyorduk. Özellikle Kuban maçından sonra iyi oynamamız gerekiyordu. Maça çok iyi başladık, çok iyi top çevirdik ve iyi atışlarımız oldu" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim