• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

OBB’den Altınordu’ya büyük yatırım

OBB’den Altınordu’ya büyük yatırım
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Altınordu ilçe teşkilatının tüm birimleriyle bir araya gelerek ilçede sürdürülen gerçekleştirilen...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Altınordu ilçe teşkilatının tüm birimleriyle bir araya gelerek ilçede sürdürülen gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek başta olmak üzere AK Parti Altınordu Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Altınordu mahalle başkanları katıldı.

Toplantının başında bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, son Adrese Dayalı Nüfus Kayıtları'nda Ordu'nun nüfusunun 751 bini geçtiğini ve nüfusun arttırılması yönünde çalışan tüm partililere teşekkür etti. Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde gerçekleştirilen ve 2017 yılında hayata geçirilecek olan hizmet ve yatırımlar hakkında detaylı bilgiler barkovizyon gösterisi eşliğinde bilgiler verdi.

Altınordu'ya 81 milyon liralık alt yapı yatırımı

Kanalizasyon, içme suyu ve diğerleri olmak üzere alt yapı yatırımları ile ilgili bilgiler veren Yılmaz, Altınordu ilçesine 2017 yılında 23 milyon lira maliyetli sıcak asfalt çalışması, 58 milyon liralık içme suyu yatımı yapılacağını açıkladı. Altınordu ilçesinin geçmiş yıllarda belediye yatırımlarından hizmet alamadığını vurgulayan Yılmaz, "Biz de bazıları gibi bir asfalt atar, birkaç çiçek eker geçiştirirdik. Ama öyle yapmıyoruz. Altınordu ilçesinin alt yapısı konusunda büyük bir çaba gösteriyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon ile yağmur sularının tahliyesi için bugüne kadar kullanılmayan teknik imkan kullanıyoruz. Bunlar bittiğinde üst yapı çalışmalarıyla parmakla gösterilen bir şehir ortaya çıkacak" dedi.

Yer altı otopark dönemi başlıyor

Toplantıda bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinin her bakımdan gelişmiş bir şehir olması için gayret gösterdiklerini ve titizlikle çalıştıklarını belirtti. Özellikle ulaşım ağı konusunda her yıl kademeli bir çalışma yapmalarına rağmen yol ve kaldırımlara araç parkının önüne geçemediklerini vurgulayan Tekintaş, "Bir şehrin geleceği ulaşım ağının en iyi şekilde örülmesiyle mümkündür. Artık yeraltı otopark sistemine geçeceğiz. Yer altının kullanılması konusunda kesin kararımız var. 600 metrekare arsası olan her binanın altında bir araç dahi yola indirmeden yeraltı otoparkı mecburiyeti getiriyoruz. 600 metrekarenin altında olan binaların da giriş katları gerekirse otopark olacak. Unutmayalım ki, Karadeniz'in en güzel yerindeyiz. Sahili bozulmamış bir şehirde yaşıyoruz. Trafiği düzenli, sağlıklı ve huzurlu bir şehirde yaşamamız için tüm halkımızın destek bekliyoruz" diye konuştu.

OBB’den Altınordu’ya büyük yatırım

OBB’den Altınordu’ya büyük yatırım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim